19-07-2015, 01:52 AM
(19-07-2015, 01:27 AM)tara41 نوشته: سلام من فوق لیسنس صنایع غذایی دارم برای دکترا میخوام برم المان ولی نمی تونم استاد راهنما بیدا کنم خیلی وقته تلاش می کنم میشه اگه ممکنه راهنماییم کنید شرکت های اعزام دانشجو هم هرینه بالایی می گیرن ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
با سلام و خوش اومدین به فروم .
اول عرض کنم که به این موسسات اصلا اتکا نکنین چرا که خودتون به راحتی میتونین پذیرش بگیرین .
دوست من استاد پیدا کردن سخت نیست خیلی راحته ولی صبر و خوصله میخواد چرا که فرضا از هر 100 میلی شما شاید فقط 5 تا از استادا به میلتون جواب بدن , پس صبور باشین.
الان شما باید موضوع تحقیق یا بطور کلی علم خودتون را در رشته خودتون نشون بدین , و این با مقالات و پروپزال مناسب میسر میشود . چرا گفتم پروپزال , چون در المان و اسکاندیناوی بر عکس امریکا شما باید طرح تحقیقی یا همان research proposal رو اماده کنین تا در کنار مقالاتتون همه چیز مهیا بشه.
البته بدون پروپزال هم میتونین اقدام کنین ولی در نهایت باید پروپزال رو ارایه کنین .
اولین کار که میکنین به سایت دانشگاه - دانشکده - دپارتمان مربوطه سر میزنین و از اونجا یک به یک به پروفایلای استادا یه نگا میندازین که کدوم یک از استادا به حوزه تحقیق شما نزدیک هست را انتخاب کرده و به استاد میل بزنید همراه با رزومه اتچ شده .
حالا شما از کجا بفهمین کدوم استاد به شما مناسب تره , برخی از استادا همون صفحه اول مشخص کردن که تو کدوم حوزه تحقیق میکنن و علاقه دارن , خب این کار شما رو خیلی راحت میکنه . برخی از استادا نمینویسن و شما مجبورین یک به یک به مقاله ای استاد رجوع کنین و استاد مورد نظر رو انتخاب کنین .
دوست من اینکه شما تا حالا نتونستین استاد پیدا کنین :
محتوای ایمیلتون مناسب نبوده
استاد مناسب با رزومه خودتون رو پیدا نکردین.
زمان مناسب برای ارسال میل را انتخاب نکرددین .
دامنه انتخاب استاد و دانشگاه محدود بوده .
باز اگر مشکلی باشه در خدمتیم .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana