19-07-2015, 07:51 AM
(13-07-2015, 06:07 AM)HTA_power نوشته: سلام بچه ها...
من پارسال کنکور ارشد برق دادم و رتبم در حدی هست که رشته ی راه آهن برقی علم و صنعت رو میارم.میخواستم بدونم آیا راه آهن برقی رشته ای هست که بشه باهاش یه دانشگاه خوب (حتی متوسط) اپلای کرد؟والله هرچی توی این ور و اون ور گشتم چیز زیادی پیدا نکردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.با تشکر
(19-07-2015, 06:20 AM)HTA_power نوشته: دوستان کسی توی این فریم نیست؟
درود
دوست عزیز با اینکه رشته من زیاد مربوط به این رشته شما نیست ولی تا حدی که میدونم جوابتون مثبت هست. حتی خود رشته راه آهن که بلاخره قدیمی تر از رشته راه آهن برقی هست، طرفدار زیاد داره و میشه باهاش اپلای کرد واسه دانشگاههای معتبر. در ضمن کلا دانشگاههای خوب همه رشته ها رو پوشش میدن و از این نظر نگرانی وجود نداره.
در ضمن دانشگاه علم و صنعت هم به نظر خود من تو زمینه راه آهن خوب کار میکنه و دیدم آزمایشگاههاشون رو.
پ.ن: علت جواب ندادن دوستان این هست که انتخاب رشته خیلی مهمه و ممکنه آینده شما رو 180 درجه تغییر بده، به همین دلیل بهتره خودتون در وبسایتهای دانشگاههای خارجی(مثلا) آمریکا نام رشته رو بزنید ببینید وضع استاداشون و امکاناتشون چطوریه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.