25-11-2011, 02:50 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2011, 02:57 PM توسط amirHossein.)
m.arash عزیز . ممنون از پاسخ خوبت . من اینترنتم مشکل داشت یه مدت نتونستم بیام. ببین وضعیت من اینه که فاندی که دانشگاه اول بهم داده ۵۰ درصد تخفیف شهریه ست و چون کلا دارم برای مستر میرم استاد هم هنوز ندارم که قانع کردنش سخت باشه.
در ضمن اینکه سفارت هم بهم گفته که باید بیام دوباره مصاحبه. من شدیدا میخوام برام دانشگاه دوم با یه استاد هم اونجا صحبت کردم گفته شاید ترم ۲ بتونه بهم فاند بده.
فقط من یه اشتباهی کردم اونم اینه که Intent to register رو برای دانشگاه اول پر کردم.
تاریخ I-20 دانشگاه اول ۱۷ ژانویه و دانشگاه دوم ۹ ژانویه ست.
حالا با این اوصاف راهنماییم کن چی کار کنم دقیقا ؟/کی برم چی بگم که بتونم با موفقیت عوض کنم دانشگاه رو. یعنی باید برم شهر اولی بعد از اونجا کار خاصی رو انجام بدم بد برم LA برای USC ؟
ممنون
در ضمن اینکه سفارت هم بهم گفته که باید بیام دوباره مصاحبه. من شدیدا میخوام برام دانشگاه دوم با یه استاد هم اونجا صحبت کردم گفته شاید ترم ۲ بتونه بهم فاند بده.
فقط من یه اشتباهی کردم اونم اینه که Intent to register رو برای دانشگاه اول پر کردم.
تاریخ I-20 دانشگاه اول ۱۷ ژانویه و دانشگاه دوم ۹ ژانویه ست.
حالا با این اوصاف راهنماییم کن چی کار کنم دقیقا ؟/کی برم چی بگم که بتونم با موفقیت عوض کنم دانشگاه رو. یعنی باید برم شهر اولی بعد از اونجا کار خاصی رو انجام بدم بد برم LA برای USC ؟
ممنون