(25-11-2011, 04:19 AM)m0h3n نوشته: همایون جان،
Personal History Statement که توضیح داده شده بیشتر چیزی شبیه انشا می مونه که موضوع اون گفته شده و تاکید کرده که با SOP اشتباه گرفته نشه و مطالب SOP رو دخیل در این Statement نکنید. Research Interests هم در SOP ذکر میشه و جایی در این Statement نداره.
(25-11-2011, 01:50 PM)Pejman نوشته: تو SOP شما نباید فقط به علایق اشاره کنید. شما باید توضیح بدید چرا به فلان زمینه ها علاقه پیدا کردید و کمی هم در مورد تجربه ها تون تو اون زمینه ها و یا اهداف و برنامه هایی که تو اون زمینه ها دارید صحبت کنید.در مورد Personal History Statement من هنوز مشکل دارم که باید آکادمیک نوشت یا یه جور نوشته ی معمولی از خودت و سرگذشتتو و یه ربطی به زمینه های نزدیک به اپلایت داشته و اینهاست یا چیز دیگری است؟
اگر هر دو مدرک رو از شما خواسته اند، خب طبیعی است که بخش علایق رو فقط تو Research Interest بیارید و تو SOP نیارید. هر چند من ندیدم هر دو رو با هم بخواهند و معمولاً اگر هم بخواهند تو Research Interests فقط عناوین رو می خواهند نه توضیحاتی که عرض کردم.
در مورد SOP یه تجربه و ایده ای ازش دارم و اینکه باید علایقمون رو باید با دلیل و مرتبط با کارهایی که کردیم نشون بدیم ولی وقتی در یه قسمت دیگر یعنی Research Interests گفته به طور خلاصه علایقتونو توضیح بدید به اجبار هم پوشانی رخ میده...بعد هم به صورت KEYWORDS خواسته که خوب اون تعدادی کلمه هست....فکر نمی کنم راهی باشه که اجتناب بشه کرد از این هم پوشانی..حالا در Personal History Statement هم ممکنه آدم کارهایی رو بنویسه که انجام داده و نزدیک و عین علایقی هست که الان هم داره...
بیشتر نگران هم پوشانی مطالب هستم که در قسمت های Personal History Statement و SOP قید شده دوباره نویسی و تکرار نباشه...