21-07-2015, 11:29 AM
(20-07-2015, 12:23 PM)Ali.ch.since نوشته: من سال بعد درسم تموم میشه ودانشگاه ازاد هستم.دانشگاه و استاد ها خیلی سخت میگیره واقعا خیلی سخته معدل رو بالا اوردن ولی هرحور شده معدم رو میخام نهایت15 باشه.واقعا نشده.درسته اونا هم قبول نمیکن این رو ولی راهی هم ندارم.استاید خیلی بد امتحان میگیرن.احتمال زیاد هم دوتا reviewبرای isi هم بتونم تا سال آینده بدم.شنیدم میگن برای دکترای مستقیم از لیسانس اونا توقع ندارن ما مقاله داشته باشیم چون سواد علمیش رو نداریم هنوز.فقط نمره greو تافل بالایی داشته باشیم
اگر معدلتون زیر ۱۵ باشه، گرفتن فاند سختتر خواهد شد، به همین خاطر سعی کنید تا اونجا که میتونید معدلتون رو بالاتر بیارید تا شانس پذیرش بیشتری داشته باشید. نمره GRE نمره مهمیه و در کنار معدل میشه گفت مهمترین معیارهای گرفتن پذیرش هستند. نمره TOEFL مثل نمره GRE نیست. برای TOEFL بیشتر لازمه که شما حدنصاب مورد نیاز دانشگاه رو بیارید. البته اگر بیشتر بشید، چه بهتر، ولی نمره خیلی بالای TOEFL شانس پذیرش شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد. به همین خاطر، بهتره که بیشتر تمرکزتون رو روی معدل و نمره GRE بذارید و در TOEFL سعی کنید نمرهای بیارید که حدنصاب اغلب دانشگاهها رو داشته باشید.
در مورد مقاله هم درست شنیدید. برای دانشجویان لیسانس ضرورتی نداره، هر چند که به هر حال نکته مثبت تلقی خواهد شد. به نظرم در صورتی روی مقاله وقت بذارید که بقیه شرایطی که در بالا گفتم رو در حد خیلی خوب بدست آورده باشید و وقت اضافی داشته باشید که روی مقاله کار کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.