21-07-2015, 11:45 AM
(19-07-2015, 01:48 PM)shubizkumbuli نوشته: سلام بابک جان
1. سایتتون معتاده. ببرید ترکش بدید :-D تو قسمت پیام هم به "پیش نویس" میگه "پیش نویش"
2. تو قسمت آگاه سازی ها سایز avatar های کاربرا بهم میخوره و عرضش بیشتر از حدی هست که باید باشه.
3. امتیازات بچه ها رو که نگاه می کنید اگر از یه تعدادی بیشتر باشه برای یک پست، فقط به اندازه عرض مانیتور نشون میده و بقیه رو نشون نمی ده. و جا برای scroll نداره دیگه. اگر مثلا 10 تا 10 تا نشون بده و next page داشته باشه خوبه.
4. پیش نویس ها خیلی رو اعصاب هستند که بعد از ارسال به طور اتوماتیک حذف نمیشن.
سپاس از گزارش اشکالات.
۱. اصلاح شد.
۲. این مورد رو من ندیدم. آواتار کاربر خاصی رو بزرگتر میبینید یا برای همه پیش میاد؟
۳. در جریان این مشکل هستم و فرصت کنم درستش خواهم کرد.
۴. باقی موندن پیشنویسها در واقع موقعی اتفاق میافته که شما پیام خصوصیای رو نگاه میکنید و به طور خودکار در ویرایشگر نقل قول میشه، ولی شما متنی رو اضافه نمیکنید و پاسخی نمیدید. در این موارد پیشنویس ذخیره میشه و حذف نمیشه. راستش در حال حاضر، راهحل خاصی براش ندارم، اما اگر راهی پیدا کنیم اصلاحش خواهم کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.