25-11-2011, 04:46 PM
(25-11-2011, 02:50 PM)amirHossein نوشته: m.arash عزیز . ممنون از پاسخ خوبت . من اینترنتم مشکل داشت یه مدت نتونستم بیام. ببین وضعیت من اینه که فاندی که دانشگاه اول بهم داده ۵۰ درصد تخفیف شهریه ست و چون کلا دارم برای مستر میرم استاد هم هنوز ندارم که قانع کردنش سخت باشه.امیرحسین جان,
در ضمن اینکه سفارت هم بهم گفته که باید بیام دوباره مصاحبه. من شدیدا میخوام برام دانشگاه دوم با یه استاد هم اونجا صحبت کردم گفته شاید ترم ۲ بتونه بهم فاند بده.
فقط من یه اشتباهی کردم اونم اینه که Intent to register رو برای دانشگاه اول پر کردم.
تاریخ I-20 دانشگاه اول ۱۷ ژانویه و دانشگاه دوم ۹ ژانویه ست.
حالا با این اوصاف راهنماییم کن چی کار کنم دقیقا ؟/کی برم چی بگم که بتونم با موفقیت عوض کنم دانشگاه رو. یعنی باید برم شهر اولی بعد از اونجا کار خاصی رو انجام بدم بد برم LA برای USC ؟
ممنون
حقیقتش من اطلاعاتم محدود هست و تجربه این کار رو هم ندارم و اگر پاسخی هم می دم از تجربه دیگران هست و اطلاعاتی هست که از جاهای مختلف کسب کردم برای همین نمی تونم نظر قطعی بدم و تنها می تونم کمی راهنمایی کنم که چه کارهای مشه انجام داد!
اول راهی رو میگم که تا حدود زیادی مطمئن هستم می تونی انجام بدی و مطمئن تر هست:
دانشگاه دوم رو یک ترم دیفر کن و با همین ویزا به دانشگاه اول برو و یک ترم بمون بعد با با هماهنگی هایی که با اداره ترنسفر دانشگاه اول انجام بمیدی به دنبال انتقالی به دانشگاه دوم باش! البته نیاز به نامه پذیرش دانشگاه دوم داری! اداره ترنسفر اطلاعات لازم برای چگونگی انجام این کار رو داره!
اگر این کار رو کردی و درسهای دو دانشگاه تا حدودی شبیه هم هستند مراقب باش نمره درسات کم تر از B نشه چون دانشگاه دوم به احتمال زیاد درسات رو قبول نمی کنه و یک ترم انرژی و هزینه ی بیهوده صرف می کنی!!!
این راهی که می خوام بگم اصلا مطمئن نیستم چون فقط از یکی از دانشجویان ایرانی که در آمریکا شنیدم:
اگر بین شروع دو ترم دانشگاه کم تر از یک ماه فاصله باشه که گویا این طور هست شما می تونی زودتر بری و انتقال رو انجام بدی که باید سویس و غیره رو انتقال بدی و یک سری کارای اداری که من دقیق نمی دونم اما می تونی همین الان از دانشگاه دوم بپرسی و قضیه رو بگی اما ناشناس این کار رو اول بکنی شاید بهتر باشه شاید هم نه (!)...
سوالات مربوط به کارای اداری این کار رو بهتره با دانشگاه دوم هماهنگ کنی چون می خوای بری اونجا اونا رغبت می کنند درست جوابت رو میدند!
موفق باشی