(21-07-2015, 01:08 PM)یاسمین123 نوشته: با سلام خدمت شما و تشکر از سایت خوبتون و زمانی که برای پاسخگویی می گذارید!من چند سوال در مورد پذیرش یکی از دانشگاههای هنر ایتالیا داشتم!25 سال سن دارم لیسانسم teaching englishهست و سطح زبان انگلیسی ام عالی و مشکلی ندارم وبه صورت جدی در حال یادگیری زبان ایتالیایی هستم حدود 1سال هست که آموزشگاه هنرهای تجسمی خودم رو راه انداختم ولی دوست ندارم به صورت آکادمیک ایران نقاشی بخونم برای خانواده ام تصمیم کاملا عجیبیه اما من میخام که این اتفاق بیفته اگر امکانش باشه من رو راهنمایی کنید که دقیقا باید چه اقداماتی رو از ابتدا انجام بدم و چه شرایطی رو باید دارا باشم!با سپاس فراوان!
من هم اولویتم رشته های هنری و در درجه اول عکاسی و یا معماری است و اینطوری که از تحقیق طی این مدت فهمیدم رشته های هنری در مقطع لیسانس اکثریت قریب به اتفاق به زبان ایتالیایی تدریس میشوند. مگر جاهایی مثل انستیتوی طراحی اروپا (IED) که یک انستیتوی خصوصی است و در چند کشور اروپایی شعبه دارد و در ایتالیا هم در رم، میلان ، فلورانس و چند شهر دیگر رشته های هنری به سه زبان انگلیسی، ایتالیایی و اسپانیایی تدریس میکند.
اما خب این آکامی ها یا انستیتوهای خصوصی شهریه بسیار بالایی دارند مثلا همین IED سالی از 12000 الی 15000 یورو شهریه دارد.
پس جدیت شما در آموختن زبان ایتالیایی بسیار خوب است و بهترین کاری ست که برای هدفت باید انجام دهی.به اینکار ادامه بده و در آذرماه امتحان استرنی بده و اگر قبول شدی، خود مدرسه ایتالیایی در بقیه مسیر پذیرش و اخذ ویزا تو را راهنمایی میکند.
این رو هم بدون که اکثر دانشگاههای معتبر ایتالیا رشته های هنری (غیر از معماری) ندارند و برای تحصیل در رشته ی نقاشی باید از آکادمی های هنری مشهور به AFAM پذیرش بگیری که مهمترین قسمت پذیرش از آنها(بعد از قبولی در استرنی) قبولی در آزمون ورودی است که سطح زبان ایتالیایی و تواناییهای هنری شما را محک میزند.
لیست AFAM ها رو میتونی اینجا ببینی و البته رشته ها و ظرفیت ها.
این هم توضیحات کامل در مورد تحصیل در ایتالیا.اگر این توضیحات رو کامل بخونی گمون نکنم سوالی برات باقی بمونه و حتی خودت میتونی موسسه ی پذیرش دانشجو در ایتالیا راه اندازی کنی!
!In bocca chiusa non entrano mosche