21-07-2015, 08:57 PM
(21-07-2015, 11:29 AM)Babak نوشته: اگر معدلتون زیر ۱۵ باشه، گرفتن فاند سختتر خواهد شد، به همین خاطر سعی کنید تا اونجا که میتونید معدلتون رو بالاتر بیارید تا شانس پذیرش بیشتری داشته باشید. نمره GRE نمره مهمیه و در کنار معدل میشه گفت مهمترین معیارهای گرفتن پذیرش هستند. نمره TOEFL مثل نمره GRE نیست. برای TOEFL بیشتر لازمه که شما حدنصاب مورد نیاز دانشگاه رو بیارید. البته اگر بیشتر بشید، چه بهتر، ولی نمره خیلی بالای TOEFL شانس پذیرش شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد. به همین خاطر، بهتره که بیشتر تمرکزتون رو روی معدل و نمره GRE بذارید و در TOEFL سعی کنید نمرهای بیارید که حدنصاب اغلب دانشگاهها رو داشته باشید.
در مورد مقاله هم درست شنیدید. برای دانشجویان لیسانس ضرورتی نداره، هر چند که به هر حال نکته مثبت تلقی خواهد شد. به نظرم در صورتی روی مقاله وقت بذارید که بقیه شرایطی که در بالا گفتم رو در حد خیلی خوب بدست آورده باشید و وقت اضافی داشته باشید که روی مقاله کار کنید.
خیلی ممنونم بابت توضیحزکامل و راهنماییتون.فقط مشکلی که دارم اینه که داشنگاهم طوریه که واقعا اساتید سخت میگیرن و نمره 12 واسشون 20 تلقی میشه.دانشگاه ازاده ولی خب اینجوری اذیت میکنن و همینطوری هم به زور پاس میشه.ادمه درس خوانی هم هستم ولی اینجوریه اینجا.به نظرتون هنگام اپلای کردن میشه واسشون توضیح بدی اینحوری بوده دانشگاه و استادا؟؟؟یا راهه دیگه هست که جبران معدل باشه؟
ممنون