22-07-2015, 09:43 AM
(21-07-2015, 08:57 PM)Ali.ch.since نوشته: خیلی ممنونم بابت توضیحزکامل و راهنماییتون.فقط مشکلی که دارم اینه که داشنگاهم طوریه که واقعا اساتید سخت میگیرن و نمره 12 واسشون 20 تلقی میشه.دانشگاه ازاده ولی خب اینجوری اذیت میکنن و همینطوری هم به زور پاس میشه.ادمه درس خوانی هم هستم ولی اینجوریه اینجا.به نظرتون هنگام اپلای کردن میشه واسشون توضیح بدی اینحوری بوده دانشگاه و استادا؟؟؟یا راهه دیگه هست که جبران معدل باشه؟
ممنون
توضیح دادن این شرایط معمولا چارهساز نیست و بعیده که دانشگاهها به این جور توضیحات متقاضیان پذیرش توجه کنند. باید بهشون حق هم داد، چون واقعا معیار چندان مشخصی وجود نداره. بعضی از دانشگاهها در کارنامه معدل متوسط دانشگاه و معدل متوسط رشته رو مینویسند، اگر دانشگاه شما هم این کار رو میکنه شاید بتونید به اون استناد کنید و بگید که معدل شما بالای معدل متوسط دانشگاهه.
برای کم کردن اثر معدل پایین در دانشگاههای امریکا، موثرترین راه همون داشتن GRE بالاست. همچنین بهتره سایر شرایط مثل توصیهنامهها، SoP و غیره بسیار خوب باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.