22-07-2015, 02:48 PM
(22-07-2015, 02:07 PM)zodiac نوشته: مث که مهندس برق بوده چون نوکش 2133 هس. گفته از امریکا پذیرش برق داشته. یه جا گفته مدارک کامل شامل ترجمه حکم رسمی استخدام نفت، اشتغال به کار و Reference letters از مدیر و رئیس بزاشون فرستاده بودم. یه جا دیگه گفته سابقه من که فقط یک کارشناس ساده فنی در یکی از شرکتهای تابعه وزارت نفت هست. یه جا دیگه گفته کارمند رسمی شرکت نفت با حدود 16 سال سابقه کار مرتبط مهندسی و غیر حساس هست و میخواد بدون شوهر و دخترش بره آمریکا. دوباره گفته بیزنس شوهرش به رشته اش ربط داره. پس فک کنم شوهرش نفتی نباشه و بیزنس خودشو داشته باشه. حالا مشخص نیست که خودش مصاحبه خورد یا شوهرش. تو اسپرتشیت که گفته همسر. هلن تو نگران چی هستی؟ مگه تحریمی کار کردی؟ این هنوز مشخص نکرده خودش که شرکت نفتیه مصاحبه خورد یا شوهرش که بیزنس خودش رو داره؟ کار شوهرش هم طوری که گفته به برق میخوره. اگر نگرانی بیارش اینور سوال کنیم ازش.
فكر ميكنم توى اون فروم گفته همسرش مصاحبه داره. من نميدونستم خودش كارمند نفت بوده ولى خودش مصاحبه نداره گمان ميكردم مصاحبه و كارمند بودن هردو براى همسرش باشه و اين دقيقا شرايط مشابه من هست و با اين سابقه درخشان آفيسر پرونده من خب يه كم ذهنم درگير شد