22-07-2015, 04:38 PM
(04-07-2015, 09:03 PM)Charming نوشته: درودسلام
راه دیگر که همیشه وجود داره. راههای قاچاقی!
دوست من شما اول کشور مربوطه رو تعیین کنید. فرض بگیریم شما میخواید ایالات متحده و یا کانادا بروید. خوب برای پاییز 2016 شما واسه اکثر دانشگاهها تا نهایت اواسط و پایان دی ماه میتونید اقدام کنید. فقط یه نکته ای که هست امتحان GRE هست که برای آمریکا لازمه. پس اگر بتونید تا دی ماه مقالات و نمرات زبان و مدارک دانشگاهیتون و ... آماده بشه میتونید اقدام کنید.( من توصیه میکنم و همواره به همه هم گفتم،رفتن رو زمانش رو به عقب نندازید حتی اگر مثلا دلار اون روز بشه 1 تومن! بله 1 دانه تومن!) البته این نظر شخصی هست. البته در اینجا فرض کردیم با اساتید ارتباط برقرار نمیکنید.
اما خوب فرض کنیم نمرات دلخواه نبود و یا میخواید مقاله هم به تعداد زیاد آماده کنید. در این حالت شما باید به فکر ترم Spring 2017 باشید. که بعضی دانشگاهها ددلاینشون تیر ماه واسه آمریکا و دیدم دانشگاههایی که حتی ددلاینشون مهر ماه بوده. یعنی برای بهار 2017 (که شروع ترم میشه دی ماه 1395) شما تا مرداد 1395 تقریبا! وقت دارید. ولی واسه کانادا خیلی از ددلاینها زودتره.
یا برای مثال فرض کنیم ترکیه رو در نظر میگیرید. برای ترم fall 2016 شما تا تقریبا June 2016 وقت دارید که مدارک ر. آماده کنید که خوب ددلاین خوبی هست.
حتی شما زودتر هم میتونید برید. مثلا برای ترکیه ددلاین Spring 2016 میشه تقریبا آذر یا حتی دی 1394!
بازم میگم بستگی به کشور و تلاشتون داره.
بااحترام،
ترکان
من یه سوال دارم من نمرات تافلم و جی آر اییم اگه دی امتحان بدم خیلی خوب نمیشه مثلا 80 تافل چون سرم شلوغه ولی میخوام بدونم اگه نمرات سه تا امتحان جنرال سابجکت و تافل خیلی خوب بشه آیا میتونم به spring 2017 امیدوار باشم چون میگن خیلی شانس کمه البته کانادا و آمریکا هدفمه مرسی