(21-07-2015, 11:03 PM)xavier نوشته: سلام
دوستان، اون طور که من شنیدم، صرافی های شهر تورنتو، دستگاه پوز دارند و با کارت شتاب بانکهای ایرانی میشه ازشون دلار کانادا رو خرید. (عجیبه ولی حقیقت داره)
می خواستم بدونم کسی در مورد صزافی های ایرانی شهر مونترال اطلاعی داره؟ آیا میشه از صرافی های ایرانی شهر مونترال هم با کارت شتاب دلار کانادا خرید؟
(22-07-2015, 07:16 PM)M1KE نوشته: من فقط یک توضیحی اضافه کنم که یک وقت متضرر نشین. این نوع خرید که شما با کارت شتاب در صرافی های خارج کشور انجام میدین با نرخ حواله ای که حدود 100 تومن گرونتر از نرح معمولی هست انجام میشه. در حال حاضر نرخ حوالی دلار کانادا فکر می کنم حدود 2650 تومن باشه. همین طور حدود 15 دلار هم چنین تراکنشی کارمزد داره و برای مبالغ تا حدود 2000 دلار استفاده میشه (برای مبالغ بیشتر یک راهی که برخی استفاده می کنند اینه که شماره حساب صرافی رو در یکی از بانک های ایران می گیرند و پول رو در همون ایران براشون واریز می کنند و بعد دلار رو در کانادا تحویل می گیرند). در کل برای مبالغ زیاد اگر از امنیت انتقال پول صرف نظر کنیم براتون به صرفه تر هست که در ایران دلار آمریکا بخرین و در صرافی های کانادا به دلار کانادا تبدیل کنید چون ترح تبدیل دلار کانادا به آمریکا در کانادا خیلی مناسب تر هست.
درود
با اجازه توضیح نهایی رو من بدم. برای فرستادن پول از طریق صرافی در ایران معمولا مقداری حدود 50 تا 80 دلار اضافی میگیرن و روی هر دلار هم 10 تومان اضافی میان! معمولا هم بین 5 تا 10 روز پول به حسابتون میاد. این مساله البته ربطی به کارت شتاب نداره. ولی صرافها هرقدر کار شما راحتتر باشه پول اضافی تر میگیرن!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.