23-07-2015, 10:02 PM
(23-07-2015, 05:24 PM)versacnz نوشته: سلام دوستان. من در جواب یکی از اساتید که بهم پیشنهاد میده واسه ترم بعد در اپلیکیشن شرکت کنم میخوام نامه با مضمون این که من وقتشو ندارمو مشکل سربازی دارم این نامه رو نوشتم .
ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازین تا مشکل گرامری نداشته باشه و این که منظورمو و خوب رسوندم یا نه؟
پیشاپیش ممنون بابت زحماتتون.
Dear Professor BLAH BLAHMany thanks for your time and consideration.
On account of, verification and official translation of my undergraduate license, these were prepared two days later than the last time of deadlines, thereby, I could not participate in the online application.In like manner,According to the constitution if I cannot accept the University till 23 August, I will have to go military service.I am wondering that possible I can accept from university before the spring semester application started?
Respectfully yours,
Sign
به نظر من اگر منصرف شدیدن و یا مشکلاتی سر راهتون هست که نمیتونید اقدام کنید، نیازی نیست که دلیل بیارید و با دلایل این تغییر وضعیت شما رو شرح بدید. در مرحله اول کسی که ایمیل میزنه و از استاد میخاد که یک موقعیت خالی در اختیارش بذاره، ازشون انتظار میره که شرایط رو بررسی کرده باشه و نهایتاً این ارتباط رو برقرار کرده باشه. این دلایلی که شما ذکر کردید و میخواهید که استاد رو از عدم اقدامتون مطلع کنید، خیلی صورت خوشی نداره. چراکه شما قبل از هر چیز می دونستید که شرایطتون از چه قراره و با در نظر گرفتن همه اونا به ایشون ایمیل زدید و برخی از دلایل تغییر موضع شما میتونه مسائل مالی یا مسأله پیش بینی نشده ای باشه که به مرور زمان پیش میاد (یعنی همان زمانی که میخواهید اقدام کنید)، قبل از دریافت نامه پذیرش و مشخص شدن وضعیت مالی آفر هم نمیتونید مسائل مالی رو بهونه کنید.
پیشنهاد من اینه که ایمیل کوتاهی ارسال کنید و تنها تشکر کنید از وقتی که اختصاص دادن و این هم میتونید اشاره کنید که باید قبل از ارسال اپلیکشن یک سری Documents هم آماده کنید. جزئیات هم نیاز نیست اعلام کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers