24-07-2015, 12:17 AM
(23-07-2015, 11:46 PM)m.ariaboy نوشته: دوباره سلام دوستان عزیزسلام
ی سوال از خدمت شماهم داشتم از دوستای دیگم پرسیدم ولی میخوام ب ی جمع بندی کامل برسم
بنظرتون من برای ارشد بشینم آلمانی بخونم یا انگلیسی
معدل 15.5 دانشگاه سراسری رزومم بد نیست کار عملی با ریکامند صنعتی دارم
آلمانی بخونم کارم بعد از ترم 2 صد در صد هست،ممکنه کل هزینمو ساپورت نکنه ولی نصفشم بدن بسه، درست میگم؟؟
پذیرشم صد در صد هستش؟؟؟
اگه انگلیسی بخونم چطور احتمال پیدا کردن کار برای ترم دو ب بعد کم هست باشه هم کارای سخت با حقوق خیلی کم و درسته؟؟
احتمال قبولیم چقدر هستش تو دانشگاه های انگلیسی زبان با رایگان؟؟
واقعا کلافه شدم آلمان اومدنم قطعی شده هزینشم دارم فقط بین این دوتا زبان موندم،تا شنبه ساعت 8 صبح باید تصمیم بگیرم اونم با کلی اصرار که قبول کنن اسممو بنویسن ،چون احتمالا پر شدنش هست
شما اگه برمیگشتید اول اومدنتون به آلمان قبل از اومدن چکار میکردید؟؟؟المانی یا انگلیسی
المانی رو هم تو 4.5ماه یا 3 تا کورس هفته ای قرار اموزش بدن
ممنون اگه راهنماییم کنید
نمیشه گفت المانی بخونی پذیرشت صد در صد هست ولی میشه گفت اگر برای تحصیل در دورهای آلمان اقدام کنی شانست به نسبت انگلیسی بیشتره. خوبیش اینه بدیش اینه شما وقتت رو فقط بذاری رو زبان المانی محدود به کشور آلمان و کشوری که اون زبان رو داره میشی. برعکس انگلیسی که در اکثر کشورهای غیر انگلیسی زبان هم شما میتونی پذیرش بگیری، فکرات رو بکن ببین اگر فقط هدفت کشور آلمات هست منطقی هم هست که آلمانی رو بخونی و شانست هم بالاتر میره.
شما انگلیسی یا آلمانی بخونی برای کار فرق نداره باید زبان اون کشور رو بلد باشی کسی نمیاد برای کار مدرک شما رو ببینه که دوره تحصیلیتون به چه زبانی بوده که زبان المانی رو میشه تو دو سال در محیطش مسلط شد. پس صرفا با این خاطر از الان زبان المانی رو بخوای بخونی منطقی به نظر نمیاد.
اگر آلمان اومدن شما قطعی هست دیگه جای شک نداره زبان خود آلمان رو یاد بگیرید و سواد انگلیسی خودتون رو هم در حد متوسط برسونید کافیه.
اگر من قرار باشه فقط برای یه کشور مثل آلمان اقدام کنم و هدفم فقط آلمان باشه زبان آلمانی رو انتخاب می کنم.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»