25-07-2015, 12:25 AM
(24-07-2015, 11:50 PM)mr_aliagha نوشته: سلام برای آزاد کردم مدرک من یک سوال داشتم:
من کارشناسیم شبانه بودم و نیازی به تعهد آموزش رایگان نداشتم اما ارشدم روزانه بود. حالا نکته این هست که می خواستم ارشد رو از طریق بیمه ای که بعد از تحصیل برام رد شده آزاد کنم. نکته این هست که من به حساب اینکه کارشناسیم شبانه بوده اقدام نکردم برای گرفتن دانش نامه هنوز. دیدم که خیلی جاها گفتند اگر مدرک لیسانس رو آزاد نکرده باشید سابقه کار برای لیسانس حساب می شه و باید ارشد رو پول بدید. می خواستم بدونم برای من که لیسانس رو شبانه بودم وضعیت چطوری می شه؟ آیا این مسئله که هنوز لیسانس رو آزاد نکردم برام مشکلی ایجاد نمی کنه؟ می تونم از 2 سال سابقه کار بعد از ارشدم برای آزاد کردن مدرک ارشد استفاده کنم؟
ممنون.
سلام،
شما می تونید از سابقه کارتون برای آزاد کردن مدرک ارشدتون استفاده کنید و مشکلی نیست. اما یکی از مدارک لازم برای اخذ دانشنامه ارشد ارائه کپی از دانشنامه کارشناسیه. بنابراین باید اول دانشنامه کارشناسی رو بگیرید که چون شبانه بوده فقط کافیه که وام تسویه کنید اگر وام دانشجویی گرفته بودید و بعد برای گرفتن دانشنامه ارشد اقدام کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.