25-07-2015, 08:30 PM
(25-07-2015, 02:17 AM)TMNT1 نوشته: سلام
من دارم زبان ایتالیایی می خونم و خودم رو برای امتحان استرنی مدرسه آماده می کنم و چند تا سوال داشتم
1. من مدارک زیادی دارم مثل حلال اهمر ، مقام در مسابقات زیست فناوری و وبلاگ نویسی و .... به نظر شما مدارک رو ترجمه کنم یا فقط از اون ها در رزومه ام نام ببرم و توضیح بدم
2. معدل دیپلم من یک مقدار پایینه 16.87 و دلیلشم اینکه سال سوم دبیرستان موقع امتحانات خرداد پدربزرگم فوت کرد به نظر شما این مطلب رو در رزومه مطرح کنم و چجوری اثبات کنم که دارم راست می گم (معدل نوبت اولم طرفای 18.70 هستش )
3. من یک مقدار دچار ابهام شدم در فرایند پذیرش بعد امتحان زبان ایتالیایی ، یک فرم پر می کنیم که به چه رشته ای علاقه مند هستم و کدوم دانشگاه ، سفارت اون رو به دانشگاه می ده ( تا اینجا درسته ؟؟؟ ) و اگه دانشگاه قبول کرد سفارت ویزا می ده که برم تو کشور ایتالیا و امتحان آلفا تست یا IMAT v رو بدم ؟؟؟
4. فرایند بالایی (شماره 3 ) از امتحان تا زمانی که سفارت اعلام کنه دانشگاه علاقه داره قبولت کنه چقدر طول می کشه ؟
5. آیا تفاوتی بین پذیرش دانشجو ها در دانشگاه های رتبه بالاتر با پایین تر هست ؟
و راستی ببخشید دارم اینجا مطرح می کنم : به جز ایتالیا کشور دیگه ای رو سراغ دارید که مدرک معتبر مثل ایتالیا داشته باشه و هزینه تحصیل پزشکی در اون جا مثل ایتالیا مناسب باشه ؟؟؟
ممنون می شم جواب من رو بدید
1- تاثیر خاصی نداره.
2- هیچ ربطی نداره و بهش نگاهم نمیکنن. پس بهتره ننویسی
3- بله. ضمناً اگر در ازمون استرنی قبول بشی مدرسه ایتالیایی خودش وابسته به سفارته کمکت میکنه.
4- بستگی داره کی ازمون داده باشی اما نباید بیشتر از 6-8 ماه باشه
5- بله. براساس معدل و نمره زبان استرنی
- سوال اخر: وقتی زبان ایتالیایی میخونی تنها شانست رو برای ایتالیا داری محک میزنی پس جای دیگری نمیشه. یا باید المانی بخونی یا اسپانیایی که چند کشور بیشتری هستن. اصولاً در رشته پزشکی به زبان انگلیسی بسیار هزینه بردار و گرون هست
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public