26-07-2015, 11:40 PM
سلام دوستان من امروز برای کاملتر کردن مدارکم دوباره برای گرفتن اکو به بیمارستان مراجعه کردم و با دستگاهی که قبلا اکو شده بودم اما با دکتری دیگه اکو شدم اما نتایج با همیشه و با دفه ی قبل فرق داشت برام نوشت mvp lvef 60% وبهم گفت که قلبت اصلا نارسایی نداره ولی برات مینویسم trivial mr گفتم پس چرا تا حالا دکترهای قبلی برام مینوشتن MILD MR گفت اونا هم همه احتمالا منظورشون خیلی جزیی بوده اما از MILD استفاده کردن گفتم پس چرا LVEF رو دفعات قبل 50 یا 55 مینوشتن ولی شما 60 نوشتی دگه جوابمو نداد و گفت قاعدتا نباید دردی داشته باشی و اگرم قبلا بستری شدی دلیل دیگه ای داشته و کاملا سالمی! حالا دوستان من موندم این همه پیشرفت علم پزشکی رو کجای دلم جا کنم مگه میشه نتایج اکو عوض بشه تازه من از دوستان شنیده بودم که فشار بالا میت.نه مقدار MR رو افزایش بده و قبل اکو برای اولین بار با خوردن قهوه ی غلیظ فشارم رو بردم رو 16 ! ولی.....!
من مدرکم کاردانی هست و واقعا به این معافیت احتیاج دارم اگه معاف نشم زندگیم از هم میپاشه واقعا شرایطم خاصه اگر کسی تجربه ای داره خواهشا بهم بگه بازم پست گذاشتم ولی کسی جواب نداد خواهش میکنم خیلی استرس دارم لطفا راهنماییم کنید
من مدرکم کاردانی هست و واقعا به این معافیت احتیاج دارم اگه معاف نشم زندگیم از هم میپاشه واقعا شرایطم خاصه اگر کسی تجربه ای داره خواهشا بهم بگه بازم پست گذاشتم ولی کسی جواب نداد خواهش میکنم خیلی استرس دارم لطفا راهنماییم کنید