27-07-2015, 08:13 AM
(22-07-2015, 05:50 AM)sama79 نوشته: دوستان عزيز سلام
متاسفانه ما بايد يك ماه بعد از ورود به كانادا به ايران برگرديم و نمي تونيم منتظر دريافت كار pr باشيم، مي خواستم بدونم اگه آشنايي داشته باشيم و آدرس پستي اونو بديم، امكان دريافت كارت رو بجاي ما دارند تا بعدا از طريق پست ارسال كنند. آيا اگه اونجا كسي رو بعنوان وكيل انتخاب كنيم اون مي تونه كارهاي ما را به نيابت از ما انجام بده و كارت رو تحويل بگيره؟ اگه افرادي مثل ما با اين مشكل مواجه هستند ممنون ميشوم تجربيات يا راهكارهاي احتمالي اين موضوع را به اشتراك بگذارند
(26-07-2015, 03:45 PM)alix1393 نوشته: دوستان عزیز، لندینگ ما در ونکوور خواهد بود و بعد از چند روز به تورنتو میرویم. موردی ندارد که همانجا در ونکوور که لند میکنیم،آدرس PR را برای تورنتو بدهیم؟
برای من هم این سوالهامطرحه:
1-آیا ممکنه من در تورنتو لند کنم و چون مثلا 1 ماهه بر میگردم ایران آدرس یکی از آشنایان تو کلگری رو بدم برای PR?
2- این سوالو از الیکس دارم. من در مورد رشته عمران تو تورنتو و ونکوور زیاد تحقیق کردم. ظاهرا بازار کار تو ونکوور بهتر از تورنتو هست. اولش قصدم رفتن به تورنتو بود ولی الان بین این دو تا مردد شدم. شما اطلاعاتی در مورد وضعیت عمران تو این دو شهر دارین که بتونه بهم کمک کنه در تصمیم گیری؟ و اگر ممکنه دلایل انتخاب تورنتو رو تو چند تا جمله بنوبسین ممنون میشم.