27-07-2015, 12:31 PM
(27-07-2015, 08:13 AM)mnaeem نوشته: برای من هم این سوالهامطرحه:
1-آیا ممکنه من در تورنتو لند کنم و چون مثلا 1 ماهه بر میگردم ایران آدرس یکی از آشنایان تو کلگری رو بدم برای PR?
2- این سوالو از الیکس دارم. من در مورد رشته عمران تو تورنتو و ونکوور زیاد تحقیق کردم. ظاهرا بازار کار تو ونکوور بهتر از تورنتو هست. اولش قصدم رفتن به تورنتو بود ولی الان بین این دو تا مردد شدم. شما اطلاعاتی در مورد وضعیت عمران تو این دو شهر دارین که بتونه بهم کمک کنه در تصمیم گیری؟ و اگر ممکنه دلایل انتخاب تورنتو رو تو چند تا جمله بنوبسین ممنون میشم.
سلام
تا جایی که من بررسی کردم، با مهاجرت فدرال میشه هر جایی [ترجیحاً غیر از کبک]لند کرد و آدرس جای دیگه رو برای دریافت کارت PR داد. و البته، دوستی بوده که گفتهاند تورنتو لند کردهاند و آدرس PR را برای مونترال دادهاند.
در خصوص بازار کار برای عمران، برای این رشته من خیلی بین تورنتو و ونکوور تحقیق نکردم. علت اینکه مقصد ما به تورتنو تغییر کرد بیشتر این مسائل بود:
- هزینه زندگی (Cost of living) نسبتاً کمتر در تورنتو
- امکان خرید خانه با قیمت معقولتر در تورنتو
- اینکه تورنتو قطب تجاری/اقتصادی کاناداست و طبیعتاً فرصتهای پول درآوردن در آن بیشتر است
- ونکوور در غرب کانادا تقریباً تک افتاده ولی تورنتو با مونترال و اتاوا نزدیک هم هستند و در یک منطقۀ زمانی واقع شده اند؛ و بنابراین بازارِ هر کاری در این شهرها، جمعیت بیشتری را میتواند پوشش بدهد.
- داشتن دوستانی در تورنتو که برای امور اولیه خیلی به ما کمک خواهند کرد.
بزرگترین مزیت ونکوور به تورنتو، زمستانهای معتدل آنجا و زیبایی بیشترش است که با توجه به محدود بودن بودجۀ ما و مواردی که بالا نوشتم، بررسی کردیم که برای ما عاقلانهتر است که به تورنتو برویم. چون همسرم هم قصد کار دارد و در حالت کلی، فرصتهای شغلی و کاری در تورنتو بیش از ونکوور است.
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردمخوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما