(28-07-2015, 10:00 AM)Mr-Voltage نوشته: 1- برای دکتری ددلاین خاصی وجود نداره ، هر زمان از سال میتونی اقدام کنی.مرسی از راهنمایی های همیشگی شما که دلگرمی بنده در اوج دوران استرس است...
2- خیر، چند ماه قبل از پایان ددلاین در 2016 هم میتونی بفرستی،
3- به نظرم در پیدا کردن استاد همیشه زمان هست، ضمن اینکه باید سطح زبانت خوب باشه تا بتونی از پس مصاحبه بر بیای
راستش من قصد دارم برای کنکور دکترای ایران هم بخونم برای اسفند ماه ، برای همین روزانه 5 ساعت دروس منابع کنکور و 4 ساعت ربان انگلیسی مطالعه دارم که فشار زیادی بم میاره! چون میترسم همه وقتم را برای اپلای بذارم و هرچند رزومه ی خوبی دارم ولی آخرشم جوابی از استاد یا دانشگاهی نگیرم و هم ایران را از دست بدم هم اروپا...
1)به نظر شما اینکه بر روی 2 جا تمرکز کردم خوبه؟
2) پس آلمان که ددلاین نداره، میشه به عنوان مثال، مدارک رو به همراه مدرک زبان، اردیبهشت یا خرداد سال1395 ارسال کرد؟
( ببخشید ولی در پاسخی که برای بنده ارسال کردید، در جواب شماره 1 نوشتید ددلاینی وجود نداره ولی در چواب شماره 2 از ددلاین 2016 حرف زدین!! میشه توضیح بدین؟ )
3) بعد از جواب مثبت گرفتن از اساتید، معولا در کدام قسمت سایت مدارک اپلای را باید آپلود کرد؟یه قسمت در سایت دانشگاه است یا در سایت دانشکده؟ آخه من قسمت خاصی رو ندیدم تو سایتشون!
4) زبانم خوبه ولی نه در حد نمره ی 7 آیلتس!!
به نظرتون اگه در اکتبر به بعد، مکاتبه را شروع کنم با توجه به اوج دوران ایمیل ها برای اساتید، به ضررم تموم نمیشه؟؟ منظورتون از (همیشه برای مکاتبه وقت هست) چیه؟ یعنی دانشجویی که از تابستان 2015 مکاتبات رو شروع کرده برای پاییز 2016 ، با دانشجویی که از بهار2016 تازه اقدام میکنه برای جلب نظر اساتید، فرقی ندارند؟!!