28-07-2015, 01:26 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2015, 02:15 PM توسط Nooshafarin.)
(28-07-2015, 10:15 AM)bahman113 نوشته: درووود به تمام دوستان و منتظران،
دوستان پیشکسوت و دست اندرکاران تهیه جدول:
نمیشه دو ستون "تحریم شرکت متقاضی یا همسر" (که بصورت بله و خیر جواب داده میشه) و مثلا "تعداد مسافرت های خارجی" به جدول اضافه بشه که بتونیم درک بهتری از تعداد روزهای انتظار داشته باشیم.
با تشکر.
درود و وقت بخیر.
دوست عزیز، در مورد بحث تحریمی ها شرایط افراد کاملا با هم متفاوت هست و من با هلن عزیز موافق هستم که اولا دوستان تمایل نخواهند داشت که اطلاعات این قدر خصوصی رو اعلام کنن و دوما دونستنش هم تاثیری نخواهد داشت.
در مورد سفرها، برخلاف اونچه که قبلا فکر می کردم، الان معتقدم که تعداد سفرها هم تاثیری در روند و تایم اتمام پرونده و پاس ریکوئست شدن نداره. حتی تعداد اعضای خانواده و تعداد محل های کار هم بی تاثیره.
من مثال پرونده خودم رو می زنم براتون. سابقه کار ده سال اخیر من از 3 شرکت ارائه شده و سفر و ماموریت خارج از کشور هم زیاد داشتم. همسرم هم سابقه کار متعدد و سفرها و ماموریتهای متعدد در CV اعلام کرده بودن ولی اینها هیچ کدوم باعث نشد که مثلا از دوستانی که مجرد بودن و در پرونده اشون فقط یک نفر سکیوریتی چک می شد و یا دوستانی که اصلا از مرزهای کشور خارج نشده بودن، دیرتر پاس ریکوئست بشم.
تنها توصیه ای که به همه دوستان منتظر دارم اینه که صبور باشید و از مقایسه خودتون و دیگران بپرهیزید. می دونم خیلی سخته، چرا که خودم هم در شرایط شما بودم ولی واقعا هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد.
به امید پاس ریکوئست شدن همه عزیزان
شاد و سلامت باشید.