(27-11-2011, 01:01 PM)bakhtiar نوشته: با سلام.درود
میخواستم برای دانشگاه کانادا پذیرش بگیرم. با توجه به اینکه مدارکم رو برای مهاجرت به کبک فرستادم. و بهمن سال پیش فایل نامبرم رو دریافت کردم. ولی متاسفانه هنوز دعوت به مصاحبه نشدم. به خاطر اوضاع سوریه.
معدل لیسانسم (مهندسی عمران-عمران) 15.63 از دانشگاه آزاد مشهد هست.ورودی 83 و فارغ التحصیل 87. ارشدم( گرایش سازه) 17 از دانشگاه بین اللمل چابهار.ورودی 87 فارغ التحصیل 90، که این مقطع از تحصیلم انگلیسی بوده. پایانامم هم به انگلیسی بوده. یه مدرک فرانسه دارم TEF AQ .یه مقاله که قبول شده تو کنگره ملی اصفهان. واسه ISI تو فکرم.امیدوارم بتونم به زودی انجامش بدم. مدرک زبان انگلیسی ندارم هنوز، ولی اگه امتحان بدم میتونم 6 یا 6.5 IELTS بگیرم.
نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم. هر دانشگاهی از کانادا باشه مهم نیست.
با توجه به رزومه ای که ارائه دادید من فکر می کنم شما بهتره بیشتر انرژی خودتون برای دانشگاه های متوسط کانادا بگذارید و از دید من بهترین روش برای اینکه بتونید پذیرش بگیرید تنها ارتباط با اساتید هست و اینکه شما به دنبال اساتیدی بگردید که نقاط مشترکی در زمینه های علمی مخصوصا کارهایی که در فوق تون انجام دادید دارید. البته بهتره شما حتما به فکر مقاله ISI باشید چون اون ها خیلی بیشتر از این ها از یک دانشجوی فوق انتطار دارند و بهتره با گرفتن نمره خوب زبان (نمره 6.5 به بالا خیلی می تونه کمکتون بکنه) و یک مقاله خوب نقاط برجسته تری در رزومتون ایجاد کنید.
از نظر من بهترین راه برای شروع مطالعه وب سایت های دانشگاه های کاناداست و مخصوصا دانشگاه هایی که در منطقه فرانسوی زبان هستند شاید با وجود مدرک فرانستون برای شما بهتر باشه.
بهتره برای اینکه اطلاعاتی از نحوه تماس با استادان پیدا کنید به انجمن زیر برید ولی ابتدا لازمه که شما تعیین کنید برای چه زمانی می خوایید پذیرش بگیرید و متناسب با زمانی که تعیین می کنید شروع کنید با اساتید ارتباط بگیرید اگر بتونید تا اون زمان رزومتون رو هم قوی تر کنید خوب میشه.
موفق باشید.