(26-11-2011, 10:31 AM)ice نوشته: این نوع متن رو خیلی از دانشگاه ها می خواهند. در واقع بیشتر یک صفحه تعریف از شخصیتتون هست و تجربیاتتون نه خود اهداف. دانشگاه ها چون خودشون رو مجموعه ای از دانشجویان متنوع می دونند (diverse) می خواهند بدونند خود شما به عنوان یک انسان چی به این مجموعه اضافه می کنید. به نظر من بیشتر متنی احساسی هست تا علمی.با توجه به عکس العمل دوستان و اینکه برای من هم تازه بود این سوال رو مطرح کردم ولی معلومه شما آشنایی خوبی داشتید
یه توضیح بهتری از این نوع نوشته که در حین جستجو پیدا کردم رو براتون میگذارم
Your Personal History Statement gives you an opportunity to add some color to the black and white picture you have painted in your Statement of Purpose. You can talk about who you are as a person, about your family, your ethnicity, and the experiences that make you a unique individual. This essay will play a large role in consideration for fellowships.
The required Personal History Statement is an opportunity for you to expand upon those experiences and/or circumstances that are not directly related to your pursuit of graduate training
پ.ن:در ضمن باید بگم بر اساس جستجویی که کردم اینجور بر میاد که در آمریکا و بسته به هر ایالت این مدرک بیشتر در پلیس هر شهر به صورت فرم هایی هست که توسط فرد تکمیل میشه و سپس تائید میشه و بعدا حالا به هر سازمانی یا بخشی فرستاده میشه ( مثلا یه شرکت)
بیشتر جستجوها به این مورد ختم شد تا مورد آکادمیک
حالا فرم اکادمیکش جور دیگری هست