30-07-2015, 08:43 PM
(30-07-2015, 07:16 PM)smiraa نوشته: سلام دوستان
من دانشگاهی که میخوام برم توی اسکاتلند هست و برنامه سفری که موقع تحویل مدارک نشون دادم بلیط بوک شدهٔ گلاسکو رو بهشون نشون دادم ، الان که ویزا گرفتم آیا امکانش هست برای شهر دیگه مثلا ادینبورگ یا حتی کشور دیگه انگلیس ( شهر لندن ) بلیط بگیرم ؟ احیاناً مشکلی پیش نمیاد که بگن چرا برنامه سفر رو تغییر دادی ؟ یا حتما باید اسکاتلند و همون شهر برم ؟
شروع ترم من از سپتامبر هست ، آیا امکان تغییر رشته در دانشگاه هستش ؟ و اگر بخوام رشته رو تغییر بدم زمان میبره تا جواب بدن و پذیرشی دوباره لازم هست ؟ و معمولا پروسه رسیدگی به این قبیل در خواستها سریع هست یا نه؟ و اگر بخوام ترم رو دیفر کنم ویزا رو کنسل نمیکنن ؟
برای پرواز اگر اطلاعات مربوط داده نشده باشه، مشکلی نداره هر چند در سایر کشورها نمیسه بطور مثال مستقیم به یک نقطه رسید از چند مسیر وارد میشن. نه مشکلی نداره، تغییر دانشگاه بستگی به نظر دپارتمان بین 2 دانشگاه و استادت داره.
دیفر کردن رو در انگلیس نداریم ، حالا اسکاتلند رو اطلاعی ندارم. اما فرایند جابجا شدن زیاد زمان نمیبره در حد یکی دو هفته.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public