(01-08-2015, 05:10 PM)samheidari نوشته: سلام. میخواستم از دوستانی که خودشون شخصا بردن مهر دادگستری و امور خارجه گرفتن چند تا سوال بپرسم. ۱- آدرس این دو تا کجاس؟ ۲-چه زمانی مراجعه کنیم بهتره؟ (مثلا دوستمون آقای وحیدی اشاره کرده بودن که شلوغی اول صبح برای کسایی که ترجمه هاشون قدیمه)
وضعیت من الان اینطوریه که خیلی عجله دارم. دارالترجمه ها هم اکثرا گفتن که بیشتر از سه روز با مهر دادگستری و امور خارجه طول میکشه. واسه همین گفتم خودم ببرم مهر و تایید را بگیرم که سریعتر باشه. ۳- به نظرتون با این کار سرعت تحویل مدارک مهر و تایید شده م بیشتر میشه عایا؟
درود
اگر تهران نیستید که واسه وزارت خارجه میتونید برید به شعبه وزارت خارجه در شهر خودتون و لازم نیست برید تهران.
ولی اگر تهران هستید:
برای تایید دادگستری کوچه پشت آتش نشانی در مبدان حسن آباد است که یه تابلویی در رابطه با مترجمین رسمی دارد.
حتما قبل از رفتن باید از خود مترجمتون و یا هر جای دیگه مبلغ 20000 تومان تمبر دولتی تهیه و با خودتون ببرید. هر چند قبلا میگفتن فقط دارالترجمه میتونه این کار رو انجام بده ولی دوست من سال پیش خودش رفت و با داشتن تمبر دولتی کارش رو راه انداختن.
وزارت امور خارجه هم آدرسش در این شکل گذاشتم براتون (تا جایی که میدونم قبل از وزارت خارجه باید دادگستری تایید کنه!)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.