(02-08-2015, 02:20 PM)Elena93 نوشته: با سلام.من دانشجوی ترم 6 مهندسی شیمی امیرکبیر هستم با معدل کل 16.14 میخواستم بپرسم آیا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا رو دارم البته باید بگم که زبانم متوسط رو به بالاست و دارم برای تافل میخونم
سوال دیگمم این بود که آیا رفتن به آمریکا برای گرفتن دکترا بعد گرفتن مستر در کانادا راحته و باید چه فرآیندی طی شه؟
درود
دوست من معدلتون به نسبت خوبه. هرچند میتونست بهتر باشه. ببینید شانس دارم که جوابش مشخصه، شانس دارین. ولی شاید چند دانشگاه کانادا احتمالش کم باشه مثل تورنتو و ubcو mcgill.
TOEFL رو سعی کنید بالای 100 بیارید هرچند خیلی دانشگاهها مینیمم 93 خواستن.
البته کانادا استادمحور هستش همیشه و توصیه بر این بوده که قبل اپلای استاد پیدا کنید. به نظر من اگر هدفتون ایالات متحده هستش، همون gre رو هم بدید و برید آمریکا. فرآیند خاصی نداره اپلای میکنید و بعد پذیرش میرید سفارت و اگر ویزا دادن تشریف میارید امریکا. بلاخره تموم کردن ارشد در کانادا بهتر از ایران نباشه بدتر نیست!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.