(02-08-2015, 10:52 PM)Philadelphia نوشته: ممنون از جوابتون. من دارم از تهران میرم ایتالیا بعد دتیورت تو میشیگان بعد شهر خودم. منظورتون اینه که تو شهر آخری بارمو دوباره وزن میکنن؟ بعد اینکه بقیرو تو نایلون میدم دستم رو متوجه نمیشم.. مگه برای اضافه بار جریمه نمیگیرن؟ چرا دیگه چمدون رو سبک کنن؟
2. بارو تو شهر نهایی (مقصد) تحویل میدن دیگه. درسته؟ تو شهر های بین که دوباره وزنش چک نمیشه؟
درود
1- اون چیزی که قطعی هست بارتون رو دیترویت تحویل میگیرین همراه خودتون تا بازرسی احتمالی بشه. این قانون زمانی که من آمریکا رفتم بود و احتمالا الانشم همینطوریه. شما از کدوم شرکت هواپیمایی بلیط گرفتید؟ محض احتیاط میتونستید ازشون این سوال رو بپرسین. پروازهای داخلی آمریکا وزنی معدل pound دارند که همون 2 تا 23 کیلو باید باشه. حتی مال یکی از دوستان که یکی از چمدوناش 22 بود و دیگری 24 گیر دادن.
دوستانی هم بودن که از فرودگاه شارلوت وارد شدن و زیاد بهشون گیر ندادن.
بله جریمه میدین ولی وقتی مامور میبینه 1 یا 2 کیلو هست دیگه نمیاد بگه 60 دلار یا 100 دلار بده اضافه بار. همون میگه یکم وزنش رو کم کن ببر. ولی وقتی بحث بارهای خیلی زیاد باشه قطعا جریمه میگیره.
2- در جواب سوال اولی گفتم که بار در اولین نقطه ورود به آمریکا تحویلتون میدن تا برین پرواز داخلی.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.