03-08-2015, 02:12 AM
(02-08-2015, 10:52 PM)Philadelphia نوشته: ممنون از جوابتون. من دارم از تهران میرم ایتالیا بعد دتیورت تو میشیگان بعد شهر خودم. منظورتون اینه که تو شهر آخری بارمو دوباره وزن میکنن؟ بعد اینکه بقیرو تو نایلون میدم دستم رو متوجه نمیشم.. مگه برای اضافه بار جریمه نمیگیرن؟ چرا دیگه چمدون رو سبک کنن؟
2. بارو تو شهر نهایی (مقصد) تحویل میدن دیگه. درسته؟ تو شهر های بین که دوباره وزنش چک نمیشه؟
چمدون های شما در تهران وزن میشه (توسط Alitalia) وقتی در امریکا بارتون رو تحویل گرفتید (یعنی Detroit) توسط CBP چک میشه بارهاتون وقتی دوباره بخواهید از هواپیمای داخل امریکا استفاده کنید (یعنی از Detroit به شهر مقصدتون) قبل از Check in دوباره (یعنی در Detroit) بار شما وزن خواهد شد. اگر اضافه بار داشته باشید، اون متصدی به شما میگه یا بارتون رو سبک کنید یا اینکه جریمه اضافه بار بپردازید. این داستان نایلون دست گرفتن رو هم نمیدونم چیه!
شما بار رو تهران تحویل میدید، اولین فرودگاه امریکا (یعنی دیترویت) تحویل میگیرید و دوباره دیترویت تحویل میدید و شهر مقصدتون (اگر با هواپیما میرید) تحویل میگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.