03-08-2015, 10:36 PM
(02-08-2015, 10:47 PM)*mina* نوشته: سلام
من امروز جواب درخواست ویزای المانم اومد که رد شده. خیلی ناراحت و سردرگم شدم. چون واقعا مدارکم کامل بود. من و همسر به همراه 7-8 نفر دیگه برای یک نمایشگاه در المان که تو خود نمایشگاه غرفه داریم هرکدوم به صورت جداگانه درخواست ویزای تجاری کردیم. دعوت نامه هم از خود نمایشگاه المان به اسم تک تکمون اومده بود. من بیمه فیش حقوق حساب بانکی و سند مالکیت برده بودم. توی این گروه فقط به من ویزا ندادن به دلیل شماره 9. ولی به همسرم و بقیه گروه ویزا دادن. البته اینم اضافه کنم که همسرم دو تا شنگن یکی از المان و یکی از فرانسه در یک سال گذشته گرفته بود و این شینگن سوم بود ولی من اولین بار بود اقدام میکردم. ولی همه می گفتن چون همسرم دوبار در یکسال گذشته رفته شانس زیادی هست که به جفتمون ویزا بدن. ایا این حرف درسته؟
حالا من دفعه بعد که می تونم برای شینگن اقدام کنم کیه؟ تو اینترنت سرچ کردم بعضیا میگن باید 6 ماه صبر کرد ولی تو سایت سفارت نوشته بود هیچ محدودیتی وجود نداره. اینکه اینجا نوشته بودن 6 ماه طول میکشه تا رفع ریجکتی بشه یعنی چی؟ مگه ریجکتی رفع میشه؟
سوال دومم اینکه اگر این دفعه همسرم ایران بمونه و تنها اقدام کنم ولی اینبار برای ویزای توریستی ، شانس گرفتن ویزا چقدره؟
سوال سوم اینکه اگر تنها از طریق تور و از یه سفارت دیگه جز المان مثلا ایتالیا اقدام کنم چی؟ کلا اقدام با تور چقدر تاثیر داره؟
سوال اخر اینکه الان همه ی اتحادیه شینگن دیگه اطلاعات ریجکتی منو دارن؟ یعنی مثلا سفارت ایتالیا هم می فهمه که من یکبار از المان ریجکت شدم؟
می خوام این دفعه حتما ویزا بگیرم چون 2 تا ریجکت دیگه خیلی بد می شه. لطفا راهنمایی کنید چه جوری می تونم مشکل بند 9 رو رفع کنم
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
منظورتان از بند 9 همان بند 9 در این پست است؟ در غیر اینصورت لطفا متن آن را اینجا بنویسید.
در مورد ویزای شنگن کلا یکی از مشکلات همیشه این است که به یک خانواده کامل به سختی ویزا میدهند چون احتمال اینکه با هم بروند و برنگردند وجود دارد و معمولا همین کار را میکنند. یعنی به یکی از دو نفر ویزا میدهند. بهترین حالت برای گرفتن اولین شنگن این است که یا یک شنگن کاری /تجاری معتبر (مثلا یک شرکت معتبر از شما دعوت کند و نه یک نمایشگاه) بگیرید یا از طریق آژانسهای مسافرتی یک شنگن توریستی بگیرید.
محدودیتی وجود نداره ولی عملا جای سوال پیش میاد چون سابقه رد شدن ویزای شما در سیستم شان هست و اینکه مثلا در بازه دو ماهه مجددا درخواست داده باشید کمی برایشان مشکوک است. برای همین بهتره که 6 ماه را صبر کنید.
بله، کل کشورهای شنگن از طریق سیستم VIS به اطلاعات دسترسی دارند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ