(04-08-2015, 06:57 PM)mgorji نوشته: دوستان یک استاد محترمی در پاسخ ایمیل من گفتند
Thank you for the enquiry. I’m afraid I’m not in a position to take you on as a PhD student.
حالا به نظر شما اگر من ازشون بخوام که کسی رو در دپارتمانشون به من معرفی کنند که این شرایط رو داشته باشه ایراد داره؟
یک سوال دیگه اینه که این استاد مقالات خیلی خوبی داشت و در سالهای اخیر هم کار پژوهشی رو ادامه داده بود آیا در حالت کلی این شرایط نشون دهنده این نیست که چنین اساتیدی میتونن دانشجو بگیرند؟
ممنون از پاسخ شما
ایشون عملاً موقعیت خالی ندارن. اما اینکه ازشون بخواهید فرد یا همکاری را معرفی کنند خیلی به نظرم مناسب هست. البته میتونی از ایشون در واقع یه کمکی بگیرید و درخواست کنید بدلیل علاقه شما به همین دپارتمان و دانشگاه تمایل دارید با این بخش ادامه دهید..
- مسلماً ایشون میتونه از بین چندین متقاضی فردی که مشخصات بهتری از دید ایشون داره رو انتخاب کنه. اصولاً بیشتر استادها علاقه دارن با فردی در دوره دکتری کار کنند که پیشینه و رزومه اونها، استاد رو قانع کنه که انتخاب خوبی رو انجام داده. بهتره این مورد رو به فال نیک بگیرید و تلاشت رو ادامه بدی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public