04-08-2015, 11:23 PM
(02-08-2015, 11:23 AM)reza3551 نوشته: سلام از دوستان هرکی مدل var فول هست راهنمایی کنین منو لطفا من مانایی داده هام رو را با لگاریتم گرفتن مانا کردم حال برای تعین وقفه بهینه باید از کدام اماره استفاده کنم اماره شوارتز وقفه صفر رو به عنوان وقفه بهینه انتخاب میکنه این درسته از نظر تئوریکی؟و به طور کلی برای تخمین مدل var بگین من چه مراحلی رو باید انجام بدم ممنون میشم زودتر جواب بدین ؟ و اگر بعضی دادها منفی باشد و زمان لگاریتم گرفتن ارور بده و من داغدهام رو مثبت کنم ایا مشکلی ایجاد میکنه؟
سلام دوست عزیز
شما باید مدل var رو تخمین بزنین. در پنجره برآورد از منو view، گزینه lag structure ، و در نهایت گزینه lag length criteria انتخاب کنید تا وقفه بهینه مشخص شده و دوباره مدل رو با اون وقفه بهینه تخمین بزنید.
بعد از تخمین دوباره، شما میتونید آزمون واکنش ضربه ای و ترکیب واریانس رو انجام بدید.
شما با مثبت کردن داده های منفی، دارید داده ها رو دست کاری میکنید و این یعنی نتایج کار شما قابل اعتماد نیست. میتونید اگه داده های سالانه استفاده میکنید و تعداد مشاهدات تون کمه ، بیاید از داده های فصلی استفاده کنید تا تعداد مشاهده ات را بالا برده و missing data کمتری داشته باشید تا اینکه داده ها رو دستکاری کنید.