05-08-2015, 11:20 AM
(05-08-2015, 08:51 AM)Shihan نوشته: 1- برای مقاطع ارشد و لیسانس باید مستقیم مدارکی که دانشگاه ازت خواسته رو تکمیل کنی. برای مقطع دکتری توصیه میشه با استاد مکاتبه داشته باشی و سپس برخی فرمهای لازم رو هم تکمیل کنی. خلاصه بسته به مقطع شما داره که میخوای اقدام کنی.
2- پرداخت application fee به کشور مورد نظر بستگی داره، مثلاً در کشورهای اروپایی کمتر اخذ میشه اما در اسیا و امریکا و کانادا این موضوع برگشت ناپذیر و حتماً باید قبلش پرداخت بشه.
3- برای هر دو میتونی اقدام کنی، اما اصولاً استاد علاوه بر معرفی فاند دانشگاه ممکنه خودش هم فاندی براساس کار تحقیقاتی که داره از شرکت یا سازمان دیگری ارائه کنه.
4- بله. بعد از پرداخت application fee مدارکت رو براساس اون کشور مورد نظر یا باید ایمیل کنی یا پست معمولی.
از لطفتون سپاسگزارم.
من قصد دارم در کشور آمریکا در مقطع ارشد معماری ادامه تحصیل بدم.
چیزی که من متوجه شدم اینه که ابتدا باید با استاد تماس بگیرم تا از فاند مطمئن بشم و بعد از اون مدارک خواسته شده رو برای دانشگاه بفرستم.(اگه اشتباه برداشت کردم تصحیح بفرمایید)
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که چه تضمینی هست که استاد فاند رو بده و اصطلاحا دبه در نیاره؟
سوال دیگه اینکه اگه من نظر استاد رو برای فاند جلب کردم و استاد طبیعتا به اپلای کردن تشویقم کرد، باید در فرم های خواسته شده دانشگاه فاند رو درخواست کنم یا نیازی به اینکار نیست؟ جلب نظر و حمایت استاد برای فاند و اپلای روی روند پذیرش دانشگاه هم تاثیر داره یا اون مسئله ی جدا از این هست؟