06-08-2015, 12:12 AM
(05-08-2015, 08:26 PM)Andre نوشته: سوالتون خیلی کلی هست. پیشنهاد میکنم که جزوء رو بخونید.
- شما باید به طور رسمی اپلای کنید. در صفحه اصلی هر دانشگاه مطالبی با این موضوع هست که اونا رو دنبال کنید به صفحه مورد نظر و جزئیاتی مانند مدارک مورد نیاز ددلایل و سایر رو پیدا میکنید.- دانشگاهها روشهای متفاوتی دارن. بعضی دانشگاهها مثل دانشگاهها آمریکای شمالی پذیرش و بحث کمک هزینه ها رو یکجا در نظر میگیرند و در یک نامه یک تا دو صفحه ای جزئیات اصلی رو منتشر میکنند. بعضی دانشگاهها مثل دانشگاههای انلگیس یا استرالیا، نامه ای ضمیمه ارائه میکنند که در اون نامه بورسه مطرح شده. اغلب بحث بورسیه با بحث پذیرش دو بحث جداگانه ای هست در این دانشگاه ها و به همین دلیل در دو مقطع (یا با فاصله کم حداکثر) ارائه میشن.- نامه دانشگاهها رو رئیس دانشکده و یا مسئول با سمت دیگری امضا میکنه و این امضاها ارزش بالایی دارن. لفظ "دبه" اینجا کاربرد نداره.- ببینید این بحث مطرح کردن پذیرش با استاد پیش از اپلای کردن همیشه مطرح نیست، مخصوصاً در خیلی از دانشگاههای کانادا و آمریکا. البته اگر استادی داشته باشید که از شما حمایت کنه قضیه به مقدار زیادی جدی خواهد بود. در بعضی از سیستم ها هم، مثل انگلیس یا استرالیا، پیش از اپلای کردن باید با یک استاد به توافق برسید و گاهاً از شما میخان که اسم ایشون و یا مدرکی مبنی بر توافق ارائه کنید.
موفق باشید
متشکرم.
یه مورد دیگه می مونه که البته مربوط به مراحل پذیرش هست و ظاهرا باید همینجا بپرسم.
من این آمادگی رو دارم که همین فردا صبح برم آزمون تافل و جی آر ای رو بگذرونم.
اگر تا قبل از ددلاین مدارک رو بفرستم و پذیرش رو بگیرم برای پاییز سال آینده باید برم سر کلاس؟ یعنی برای هر ترم باید ددلاین سال قبلش رو بررسی کنم؟
در سایت یک دانشگاه ددلاین رو ماه دسامبر قرار داده یعنی من تا قبل از دسامبر باید مدارک رو بفرستم یا تا آخر دسامبر مهلت دارم؟
ضمنا دریافت رسمی فاند با ایمیل چطوریه؟ من نتونستم نمونه ای رو در تاپیک ها ی دیگه پیدا کنم، مثلا اسکن یه نامه با سربرگ دانشگاه و مهر و امضای استاد هست؟ یا به صورت دیگه ایه؟