06-08-2015, 09:45 PM
(06-08-2015, 09:12 PM)علی زهره روژان نوشته: دوستان برای شروع به ایمیل زدن به اساتید چه متنی بنویسم و در مورد چی توضیح بدم؟رزومه مو باید ضمیمه کنم؟ اشکالی داره اگه به چند تا استاد در یک گروه با زمینه کاری مشترک ایمیل بزنم؟ایا اگه بگم دارم رو مقاله کار میکنم ریجکتم میکنن؟الان فعلا یه مقاله دارم.واسه دکترای ادبیات انگلیسی دانشگاه تورنتو میخوام اقدام کنم.
درود
دوست من بهتر بود صفحات این تاپیک رو میخوندید تا با انواع ایمیلهایی که باید به اساتید بفرستید آشنا میشدید بعدا سوالتون رو جزیی تر میپرسیدید.
رزومه رو ضمیمه میکنید.
اصلا کار کردن روی مقاله ربطی به ریجکت اکسپت نداره. ایمیل زدن به چند استاد در یک دانشکده به طور همزمان این رو میرسونه که شما فقط دنبال اینید که برید اون دانشگاه و تمام!
شما ایمیل بزنید به یک استاد بعد اگر جواب ندادن به دیگری و همینطوری الی آخر.
در ضمن خودتون رو محدود به یک دانشگاه نکنید. در ضمن خودتون رو درگیر اسامی نکنید. بگردید هر جا استاد خوب پا زمینه کاری بسیار نزدیک پیدا شد و قبول کرد ادوایزر بشه همون رو بچسبید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.