07-08-2015, 01:40 AM
(06-08-2015, 08:24 PM)علی زهره روژان نوشته: من دارای لیسانس ادبیات انگلیسی از دانشگاه اراک با معدل 17.37 و ارشد ادبیات انگلیسی از دانشگاه لرستان با مدل 18.56 هستم.نمره ارشدم 20 و دارای یک مقاله ماخوذ از پایان نامه چاپ شده در یک ژورنال هندی هستم. ایلتس جنرال 7.5 دارم.ایلتس اکادمیک هم میتونم بین 7.5 تا 8 بگیرم.در حال حاضر ایده هایی برای مقاله دارم که دارم روشون کار میکنم.اقامت کانادا به تازگی دریافت کردم و ان شاالله سال دیگه عازمم.میخوام بدونم فاکتورهایی مثل اقامت یا تعداد مقاله چقدر تو پذیرش دکترا مهمه؟آیا من میتونم روی پذیرش دکترای ادبیات انگلیسی دانشگاه تورنتو حساب کنم؟تو وبسایت دانشگاه گفته نیازی به GRE نیست.اگه GRE امتحان بدم میتونه موثر باشه با توجه به اینکه دانشگاه گفته لازم نیست؟
با توجه به اقامت که گرفتین من توصیه می کنم بعد از ساکن شدن در کانادا حضورا پیگیری کنین. شما حتی میتونین برای یک استاد کار کنین و سال بعد/ترم بعد شما رو برای دکترا بگیره. در مدت باقی مونده بهترین کار دادن آزمون های زبانه( جی ار ای هم بدین بله تاثیر داره) و کسب نمرات هرچه بالاتر تا بعدا شانستون بالا بره. مقاله هم که مسلما کمک کننده هست اگر در کنفرانس/ژورنال های خارجی و خوب چاپ بشه.
در مورد تاثیر اقامت در پذیرش هم خب تاثیرش همینه که برین از نزدیک صحبت کنین. اینکه شما اقامت دارین باعث نمیشه که نسبت به کسی که رزومه بهتری داره ولی اقامت نداره ترجیح داده بشین. ملاک سواد و رزومه هست چون میدونن سایرین هم بدون اقامت امکان ورود به کانادا رو از طریق ویزا دارن. با توجه به اینکه دانشگاه های قبلیتون برجسته نیست شانستون برای تاپ های کانادا مثل تورنتو و UBC بدون مقاله های برجسته پایینه.