07-08-2015, 02:22 AM
(18-04-2015, 11:39 PM)nahid7091 نوشته:خیلی جالبه من امروز هرچی جواب میدم SFU رو توصیه می کنم! البته در مورد شما کاملا میخوره بهتون!رشته کارشناسی و محل اخد مدرک:فناوری اطلاعات - دانشگاه سراسری تهرانمعدل کارشناسی:
بدون درس های افتاده:2.80
با درسهای افتاده:2.54
دروس اختصاصی:3.25
دو سال آخر:3.47
از 20 کلا 14.24
رشته کارشناسی ارشد و محل اخد مدرک:-
معدل کارشناسی ارشد:-
مقطع و رشته موردنظر برای پذیرش:مستر و رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات-حالا یا شبکه و امنیت(تردید دارم که امنیت ش برای ویزا دادن مثل آمریکا نیست؟)یا امنیت اطلاعات
سیستم های اطلاعاتی تا حالا به جز استرالیا فعلا تو دانشگاه های کانادا جایی پیدا نکردم
سخته برای رشته ی خودم دارم میگردم اگه رشته ای میشناسید بهم بگید لطفا
نمره زبان (تافل یا آیلتس یا میزان آشنایی): خیلی زبانم خوبه. و کلاسای دکتر برزابدی هم میرم و امید هست که تافل بالایی بگیرم. بالای 95 کافیه یا با این معدل باید بالای 100 باشه
نمره GRE (یا میزان آشنایی): فعلا هیچ اقدامی نکردم. گویا برای ما معدل پایین ها اگه داشته باشیم امتیازه- برای کانادا اگه شرط معدل مینیمم رو نداشته باشیم از همون مرحله اول رد میکنند؟؟؟؟
تعداد مقالات و نوع (کنفرانسی، ISI و غیره): --
اطلاعات تکمیلی (به دلخواه): من بدون فاند نمی تونم اقدام کنم. دانشگاهی که بشه معدل رو با زبان و GRE جبران کرد لازم دارم.
می تونم 2 تا 3 توصیه نامه هم بگیرم از استادام
ممنونم
به نظر من شانس خوبی برای SFU و Calgaryو ساسکاچوان و اتاوا دارین. واترلو رو هم بزنین به عنوان انتخاب خوش بینانه.
اینکه معدل ببینن رد کنن مال UBC و تورنتو هستش که خیلی اهمیت میدن. من ندیدم زیر 17 ای که بتونه بره این دو تا. ولی زبان حدود 105-110 بیارین بهتره. GRE هم بدین. دانشگاه های کانادا میگن اجباری نیست recommended هست ولی من دو سال پیش موقع مصاحبه ازم نمره GRE هم استاده پرسید (البته واترلو و شاید فقط اونا حساسن؟ نمیدونم!) خلاصه داشتنش ضرر که نداره هیچ سودم داره!
منم رشتم فناوری اطلاعات بود. شما موقع اپلای میگردی تو CS ها دنبال استاد چون اینا که IT ندارن. هر چیزی که CS بتونه بره شما هم میتونی بری. تو SFU پردازش تصویر اینا خیلی ایرانی میگیره البته کلا که SFU خیلی ایرانی میگیره.