07-08-2015, 10:34 AM
(07-08-2015, 09:41 AM)علی زهره روژان نوشته: یعنی میگین امسال اصلا ایمیل نزنم؟ و اینکه حضوری برم پیش استادا بهشون چی بگم؟چجوری بگم میخوام باهاتون همکاری کنم؟
درود
دوست من از کجای جملات من چنین برداشتی کردین؟
شما 3 ماه مونده به ددلاین دانشگاهها به اساتید ایمیل میزنید که میخواید باهاشون کار کنید. ببینید آیا فاند و یا position دارن یا نه؟ بهتره سایتشون رو هم کامل مطالعه کنید ممکنه اونجا نوشته شده باشه. کانادا چون استاد محور هست بهتره استاد پیدا کرده برید اونجا.
حضوری موقعی هست که دانشگاه پذیرش داده و هیچ استادی نتونستین پیدا کنین و میرید دانشگاه اونجا حضوری وقت گرفته و صحبت میکنید. ولی چون همانطور که گفتم کانادا استاد محوره این کار تقریبا شدنی نیست و پذیرش شما منوط به یافتن استاد راهنما هست. البته استثنا هم داری.
شما تاپیک متن ایمیل به اساتید رو بخونید و از آبان ماه شروع به ایمیل زدن بکنید.
پ.ن: منپور من از اون جمله این بود که به اساتید یک دانشکده همزمان ایمیل نزنید. وقتی مطمین شدید یکی جواب نمیده و یا جواب رد میده برید سراغ بعدی ها.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.