07-08-2015, 10:46 AM
(05-08-2015, 04:39 PM)allie نوشته: درود.ضمن تشکر از سایت خوبتون من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون می شم. راستش من لیسانس دارم از کشور هند و تونستم دو تا پذیرش از دانشگاههای ایتالیا بگیرم که یکیش مستر بود و اون یکی فوق لیسانسه 5 ساله داروسازی که امتحان داره. چند وقت پیش رفتم سفارتو مدارک و برای فوق لیسانس داروسازی دادم و رفتارشون خیلی خوب بود و گفتن مشکلی نیست و برای 13 آگوست که بشه چند روز دیگه وقت دادن.راستش دیروز یه آقایی از سفارت زنگ زد خیلی مودبانه گفت شما لیسانسم داری آخه دست سفارت فقط دیپلم و پیش رو دادی گفتم آره لیسانس دارم اما پذیرشم واسه دانشگاه مستر نیستبعد گفت از کجا گفتم هندوستان بعد گفت 3 ساله؟ گفتم آره. بعد گفت واسه مستر میری یا لیسانس گفتم لیسانس بعدش گفت باشه پس این دانشگاه تورورگاتا لیسانسه که پذیرش داری گفتم آره بعد گفت مرسی و خدافظی کرد.به نظرتون منظورش چی بوده؟ هر چی زنگ میزنم دیگه مشغوله یا جواب نمی دن. به نظرتون ویزا می دن؟؟؟ مرسی ❤
راستی منظورم از فوق لیسانس 5 ساله همون 3 سال لیسانس +2 سال فوق لیسانسه
بعید میدونم مشکلی پیش اومده باشه، چون مورد شما کمی خاص بوده برای اطمینان و تایید با دانشگاه این ارتباط برقرار شده، مثبت نگاه کنید و منتظر باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public