(07-08-2015, 03:52 PM)blur نوشته: دوستان گرامی، هزینه آزادسازی مدرک برای یک ورودی مشخص دیگه تغییر نمیکنه. نمیدونم از کجا به این نتیجه رسیدین که مثلا هزینه آزادسازی یک ورودی مشخص سال به سال اضافه میشه! در اینصورت چه نیازی به مشخص کردن یک نرخ خاص برای هر ورودی بود؟ لطفا چنین ارسال هایی رو با لینک و شواهد و مدارک ارائه کنید چون موجب سردرگمی سایر کاربران میشه. با تشکر.
درود
دوست من اگر به همین راحتی بود که دیگه ایران ایران نمیشد! نرخ آزادسازی مدرک از اردیبهشت ماه به روال قبلی برگشته. در این پست هم اشاره کردم بهش. در این پست هم ایشون چک کردن از وبسایت و متوجه شدن که برگشته به روال قبلی. یکی از دوستان من هم که خرداد ماه رفت آزاد کنه از دانشگاه اصفهان متوجه این موضوع شد. دقت کنید بحث رشته های علوم پزشکی هست.
هماطنور که عرض کردم:نامه ۵۰۰/۳۴۷ /د به تاریخ ۶/۲/۹۴ به همه ی دانشگاهافرستاده شده که هزینه ی اموزش رایگان به نرخ قبل برگرده.این دستور از طرف وزارت بهداشت صادر شده بود البته. دقت کنید بحث بحث اضافه شدن مبلغ یک ورودی نیست، بلکه قانون جدید افزایش 3500 درصدی آزادسازی مدارک بود که چندی اجرا شد و بعد از اردیبهشت ماه به روال قبلی برگشت!
از دوستانی هم که در حال آزاد سازی هستن لطف کنن بگن که نرخ قدیم برگشته یا نرخها طبق مصوبه اسفند ماه اجرا میشه؟
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.