08-08-2015, 04:18 AM
(07-08-2015, 01:31 PM)kimiya_ab نوشته: سلام
من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر کارشناسی پیوسته در دانشگاه آزاد مشهد هستم معدلم نزدیک 18 هست
GPA رو طوری که توی همین فروم زده بودین مدل حساب کردنشو محاسبه کردم 3.8 شد !!
مقاله ندارم
اما زبانم خوب هست میتونم تافل و GRE نسبتا بالایی بیارم اما فک نمیکنم مثلا بتونم بالا100 بیارم برای تافل ! قصد دارم تا پایان آبان بدم آزمون ها رو !
فک میکنین برای کانادا در دانشگاه های مونترال چقدر شانس دارم که بتونم حداقل TA یا RA بشم ؟ فرقی نمیکند که برای مستر باشه فقط یا دکتری پیوسته اما اگه دکتری پیوسته باشه بهتر هست خب قاعدتا !
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگین !!
بخصوص دو تا دانشگاهMcGill University و Concordia University !
مسئله ای که هست من قصد دارم برای ترم fall 2016 اپلای کنم ! اما ترم آخرم دی تموم میشه (پایان ترم مهر) لطفا کامل راهنماییم کنین !!!
در ضمن متاهل هستم و همسرم هم برای McGill University با استادی صحبت کرده ! و احتمال بسیار بالا کارش درست میشه ! برای همین رو دانشگاه های درون مونترال تاکیید داشتم !! ممنون میشم اگه راجع به دانشگاه دیگه ای در این شهر هم اگه اطلاعات مفیدی دارید بهم بدید !
خب شما هر دو دانشگاه رو اپلای کن ولی به نظرم کنکوردیا خیلی احتمالش بالاتره. ضمنا دانشگاه کنکوردیا (و خیلی دانشگاه های کانادا) استاد بیس هستن یعنی اگه استادی بخواد شما رو میگیرنتون!
پس کم کم ایمیل زدنبه اساتید رو شروع کنین الان یکم شاید زود باشه مثلا از مهر. البته به چند نفر با هم نزنین چون اساتید با هم دوستن یه وقت به هم دیگه میگن و اونوقت تابلو میشه ریجکت میشین. به هر استاد ایمیل زدین اگه گفت نمیخوام که اکی برین بعدی. اگه گفت مصاحبه که باز اکیه دیگه رو همون کار می کنین. اگر جواب نیومد دو هفته بعد به بعدی بزنین!
اگه دو تا استاد فیلدشون خیلی شبیه ممکنه زدن به هر دو همزمان مشکلی ایجاد نکنه چون مثلا شما به X علاقه داری و کار هر دو هم مرتبطه خب به دو تا گفتی X علاقه دارم و اکیه ولی اگه همزمان به یه استاد بگی X دوست دارم به یکی بگی Y و بفهمن تابلو میشه که الکی بوده!
دکترای پیوسته که بعیده تو کانادا. باز مطمئن نیستم ولی همون مستر اپلای کنین. کانادا مسترش هم فاند داره چون اکثرا رو برای مستر میگیره و اینهمه ایرانی مستر تو کانادا با فاند اونجان دیگه اکثرا.
شما موقع اپلای لازم نیست فارغ التحصیل باشی لازمه که تا سال بعدش یعنی همون Fall 2016 درست تموم شده باشه. به سال ایران اگه بگم الان که تابستون 94 هستیم شما تا تابستون 95 وقت داری تموم کنی که به پاییز 95 یا همون fall 2016 برسی. این دی که گفتی دی امساله یا سال دیگه؟ اگه سال دیگشت که ترم اول اونور رو از دست میدی! مگه اینکه بگیرنت دیفر کنی (که خودش دردسیر داره) یا بزاری سال بعد اپلای کنی یا یه جوری زودتر تموم کنی درستو نهایتا تا تابستون 95 دیگه
من تو اون شهر دانشگاه دیگه ای نمیشناسم همون کنکوردیا خوبه ولی میدونم باید استاد بخوادتون که بگیرن