(07-08-2015, 11:28 PM)giga نوشته: سلام. میگن که برای دانشگا ههای با رنک بالای 200 اصلا نباید اپلای کرد چون اصلا خیلی بد هستن. حالا دوستانی که اپلای کردن میشه بگن از چه رنکی اپلای کردن و اینکه من با این وضعیت باید از چه رنکی اپلای کنم؟
1- مهندسی برق کنترل2- معدل پیش دانشگاهی 56/183- معدل لیسانس 21/134- معدل فوق لیسانس 175- سه تا ژورنال خارجی یکی چاپ شده دو تا سابمیت ( روی یک مقاله هم دارم کار میکنم که میفرستم یه ژورنال خارجی)6- یک مقاله کنفرانس خارجی چاپ شده7- سه تا چهار تا رکامندیشن8- جی ار ای 3159- تافل 9510- رتبه کنکور کارشناسی 168
درود
دوست من مشکل بزرگ شما معدل لیسانس شماست. نفر چندم بودن هم در مقاله اهمیت آنچنانی نداره به خصوص در آمریکا.ای کاش gre تون بالای 320 بود که اون موقع شانستون بالا میبود. در هر حال خوشبختانه مقالات خارجی دارید. اگر خواستید نام ژورنال رو بگید تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم. آیا isi هستند؟
امکان دادن دوباره gre ندارید؟رتبه کنکورتون خوبه، کدوم دانشگاه خوندید؟
پ.ن: حتما سعی کنید در sop تون یه جورایی کم بودن معدل رو توجیه کنید. این خیلی مهمه. دوستان من با معدلهای اینچنینی هم تونستن پذیرش خوب بگیرن. در ضمن این جمله که رنکهای بالای 200 ارزش ندارن رو از ذهنتون بیرون کنید. شما استاد خوب پیدا کن بعد همه چی حله.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.