09-08-2015, 07:25 AM
(08-08-2015, 02:58 PM)aryamin نوشته: سلام دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی رشته مکانیک با معدل کل 19 از دانشگاه ازاد باراجین(قزوین) سطح زبان خوبی هم دارم می خواستم بپرسم از کدام دانشگاه ها می توانم فاند بگیرم که هزینه زندگی و تحصیلم را کاور کند؟
من کارشناسی ارشد خواجه نصیر(خودرو) و دانشگاه سراسری گیلان(رشت) دینامیک و کنترل قبول می شوم(گرایش مورد علاقه) به نظر شما ترم دوم فوق انصراف بدم برم بهتره یا وایسم برای دکترا برم؟
ممنون
معدل شما خیلی خوبه، ولی برای دانشگاههای امریکا نمره GRE هم خیلی مهمه و بدون اون راحت نمیشه راحت در مورد رتبه دانشگاهها اظهارنظر کرد. اگر نمره خیلی خوبی در GRE بیارید (ترجیحا بالای ۳۱۵)، به نظر من شانس نسبتا خوبی برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای امریکا در حدود رتبه ۵۰ تا ۸۰ خواهید داشت.
تجربه خود من در مورد گرفتن فوق در ایران تجربه خیلی خوبی نبود و به نظرم اگر بتونید از دانشگاه خوبی در امریکا پذیرش بگیرید، احتمالا بهتره که فوق رو هم در امریکا بگیرید. فقط این که اگر پسر هستید، باید مطمئن بشید که مشکل سربازی نخواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.