09-08-2015, 12:23 PM
(09-08-2015, 01:36 AM)orojlo نوشته: سلام دوستانسلام
من نظرات تمام دوستان رو خوندم و متشکرم ازشون چند تا سوال داشتم اگر امکان داره پاسخ بدید
1 - کسی با موسسه ایران مهر کار نکرده؟ من برای تعین سطح رفتم کمی باهام مکالمه کرد گفت معنی رو خوب متوجه میشی دایره فهم لغاتت بالا هست اما سر زمان بندی و گرامر مشکل داری ! ( که واقعا هم دارم خیلی سال هست زبان نخوندم ) به من پیشنهاد دادن که از لول استارتر شروع کنم کتاب هم گفتن American English File هست ، من عجله دارم برای یادگیری و خصوصا روی بحث مکالمه تاکید زیادی دارم به من پیشنهاد کردن استارتر رو با رقمی نزدیک 360 هزار تومان با تخفیف برای 10 جلسه خصوصی بگذرونم تا وارد لول بعدی که One باشه پیشنهاد شما چیه؟ به نظرتون این پول رو برای کلاس خصوصی فشرده بدم؟ خصوصی نیمه گروهی هم پیشنهاد کردن نزدیک به 40 جلسه و سه ماه نیم با هزینه 520 هزار تومان ، پیشنهاد میکنید چه کورسی رو بردارم؟
2 - نظر دوستان در مورد موسسه سفیر چی هست؟ کسی از دوستان شعبه نارمک رفت و آمد داره؟ فردا یه وقت تایین سطح هم اونجا دارم میخوام ببینم بهم چی میگن ، من به خاطر موقعیت شغلیم وسواس دارم سر انتخاب موسسه چون باید سریعا مکالمه خودم رو خوب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید من رو
سپاس
توی موسسه های فوق العاده مشهور الان قیمت کلاس خصوصی جلسه ای بین 50 تا 85 هزار تومان است . قیمت خوبی به شما پیشنهاد دادند البته اگر معلم خوبی هم برایتان بگذارند ؟؟؟ چون با این قیمت معمولا معلمای خوب تمایلی به کار کردن ندارند!!!! مگر اینکه موسسه تمام پول را بدون کسر درصد مکان به معلم بدهند ( آن هم باز بستگی داره به معلم، چون الان قیمت ها حدود 50 تا 85 هستش)
موسسه ایران مهر را نمیدونم خوبه یا نه ...
در هر صورت شاید 40 جلسه در سه ماه و نیم بازدهیش کمی بهتر باشه(مخصوصا از نظر مکالمه و نوشتار و حل تمرین) البته باز هم به خود شما بستگی داره چون ممکنه اگر خیلی خوب بخوانید خصوصی هم جواب بدهد اما 40 جلسه را اگر غیبت نکنید و خوب بخوانید شاید بازدهیش بیشتر باشه ... چون در طول زمان بیشتری مطالب را یادگرفته اید.
موفق باشید