09-08-2015, 12:28 PM
(09-08-2015, 11:39 AM)SahandShF نوشته: ممنون ترکان جان،اما مشکل من ارائه دانشنامه به دانشگاه نیست.من دانشنامه ای برای ترجمه ندارم.
آخه میگن موقت رو ترجمه نمیکنن!
این رو باید چیکار کنم؟
درود
دوست عزیز عرض کردم. شما آیا برای ثبت نام نیاز دارید یا اپلای؟
اگر برای اپلای هست یک نامه از دانشگاه بگیرید(آموزش) که براتون قید شده باشه این فرد درش تموم شده در فلان مقطع در سال تحصیلی فلان در فلان رشته. بعد مهر آموزش بخوره ببرید ترجمه میکنن براتون. دانشنامه نیست اما کارتون رو راه میندازه. دوستان من کردن این رو.
بعدش که رفتید بلاخره یه روزی مثلا 1 ال بعد دانشنامتون آزاد میشه دیگه درسته؟ در اون صورت وکیلتون در ایران اون رو میگیرند ترجمه میکنند میفرستند براتون.
نکته مهم: به من میگفتن در دانشگاهمون هیچ کسی تا حالا نتونسته کمتر از 6 ماه دانشنامش رو ازاد کنه. میرن تو نوبت. من 1 ماهه آزاد کردم. شما هم چون هزینه تحصیل دادید باید بهتون دانشنامه رو بدن(البته مشکل سربازی باشه نمیشه)
پ.ن: در این گونه موارد وکالت اگر بدین به پدر یا مادر خیلی خوب میشه به خصوص اگر امکان برگشت نداشته باشین.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.