10-08-2015, 10:20 AM
(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام
من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.
سلام
شما اول بگین که پدرتون ساپورت می کنه. بعد احتمالا میگه BS رو ببینم که نشون میدین همون موقع میتونین قضیه فاند رو هم بگین. باز حالا نظر بقیه هم ملاکه من یه نفرم!
ضمنا ممکنه اصلا اولش ببینه فاند ندارین بگه BSکو؟ پس خود به خود با پول پدرتون شروع میشه نمیشه وقتی BS رو خواست بگین استاد قراره فاند بده. ضمنا تصمیم ویزا روی زمان حال هستش. روی قولی که استاد داده آفیسر تصمیم نمیگیره. با همون پول و BS کار باید راه بیفته قاعدتا. اگه راه نیفته قول استاد هم کمکی نمیکنه.
اگر مساله شغل رو پیش بکشین و بگه job offer letter چی نشون میدین؟ همین جوری گفتن این حرف هم مشکوکه. یعنی من الان خودم رو گذاشتم جای آفیسر این حس رو داشتم! اگه نامه آفر رو ببرین خوبه. کلا هرچی مدرک میتونین ببرین سفارت. اگه خواستن زود در بیارین بدین دستشون. هرچی مجهز تر بهتر

به نظر میرسه جواب تیپیکال "میخوام برگردم استاد شم" اکیه! یا بگین زندگی در کنار خانواده برام خیلی مهمه. زمان ما (دو سال پیش) بعضا سند خونه و اینها میبردن. نمیدونم هنوز هم این جواب میده یا انقدر این کارو کردن بچه ها که افیسر ها فهمیدن الکیه!