(10-08-2015, 06:11 PM)regxo نوشته: سلام
من عضو تازه وارد به این فروم هستم -و پیش از این مدتی در فروم همسایه وبسایت قبلی عضو بودم
الان که به این فروم وارد شدم آیدی های جالبی می بینم که روزی روزگاری (یا همین اواخر!) در اون فروم مشکل درست می کردند و به جای کمک به اعضا، دنبال بر هم زدن جو فروم بودند
مثلا این آقای ترکان به عنوان نمونه قدیمی و آقای شوبیز به عنوان نمونه جدیدترش
می خواستم بپرسم این که کاربران مطرود AA به اینجا جذب میشن چه معنایی داره؟!... اگر اینجا (مشابه AA) واقعا فضایی برای انتقال اطلاعات بین کاربران باشه و این حضرات در فضای قبلی موفق به حضور اجتماعی موثر نبودند، الان اینجا چه می کنند؟!
سوالم من باب این مسئله هست که ایا شما واقعا به دنبال کمک به هموطنانمون برای مقاصد اپلای و مهاجرت هستید، یا به نوعی با جذب این دوستان اینجا رو تبدیل کردید به "تبعیدگاه AA"?!
قطعا اینکه مدیریت AA خیلی سختگیر هستند رو هیچکس رد نمی کنه... ولی کاربران مزاحم همه جا مسئله سازند... چطور میشه انتظار داشت این فضا خارج از تنش در خدمت کاربران باشه؟!
پیشاپیش ممنون بابت روشن کردن موضوع
درود
قبل از هر چیزی فقط امیدوارم شما فردی به خصوص مدیری در اون سایت XXXXX نباشید.
وقت پاسخگویی نداشتم، ولی چون اسم من (که خودم تغییرش دادم به نام واقعیم) برده شد جواب میدم.
هر کار کردم نتونستم هیچی نگم نصف شبی. چون اسمی از من آورده شده باید روشن گری در این مورد بشه.
1- اولا شما از کجا مطمین هستید، که کاربری که اینجا داره کمک میکنه به دوستان در اون فروم XXXXX حضور داره یا داشته؟ صرف یک نام؟! آیا جناب shubizkumbuli همون جتاب shubizkumbuli هستن؟ آیا من الان id بسازم با id که شما تو اون فروم کار میکنید و بیام فروم رو پر از فحش و بد و بیراه کنم، آیا شما این کار رو کردید؟!
2- از همین آقای Torkan که میگید روزانه صدها تشکر و حتی ایمیل براش فرستاده میشه که صد البته مایه خجالت ایشون شده( فارغ از بحث امتیازا که من واقعا امیدوارم یه روزی ستاره ها و امتیازها و پولی در میان نباشه تا ببینیم مردان و زنان چند مرده حلاجن و با چه رویکردی میان کمک میکنن).
شما هم اگر ادعا دارید بیایید مثل جناب Torkan ویکی سایت رو تکمیل کنید و دوستان رو کمک کنید و دستی بگیرید (بدون منت)
3- مدیران اون فروم سختگیر نیستند، مشکل اون فروم داشتن مدیران رده بالایی هستش که به هیچ چیزی اعتقاد نداشته و غیر از زد و بند کار دیگری ندارند.(اینم از این مورد) کافیه بن کردن دوستان نخبه زیادی رو مشاهده کنید که فقط بله قربان گوی نبودن و قصدشون کمک کردن بوده بدون چشم داشت. حتی اگر بن هم نشدن دیگه علاقه ای به کار کردن اونجا ندارن. شما خودت هم این رو میدونی که مدیرها اونجا چند id دارن و برای خودشون مثل بچه های کودکستان امتیاز میدن و امتیازاتشون رو دست کاری میکنن. حتی میدونین که منفی ها رو مثبت میکنن و پیام خصوصی ها رو میخونن.
یعنی واقعا واسه یه مدیر امتیاز این قدر مهمه. به مولی بچه دبستانیا اینطوری نیستن
بنده خودم در سال 2010 بعد از مشاهده این مسایل عجیب خودم رو از اون سایت نجات دادم!
نمونه کاربران بسیار وفادار اون فروم (اگر نام واقعیشون رو بدونید برید لینکدین رو ببینید تا متوجه بشید چقدر آدمای بزرگی بودن) که محو شدند از صفحه روزگار!:
1- YasinHajizadeh
2-Leopold
3- M1KE
4- Torkanturk
5- countdownیاMehdikarvan
6-Emeliano
7- Foreverblue
8- darkproc
9- Babak
10- Risky
11- Shahrouz
12 - Tarkan 78 (اذیتهای فراوان)
13-Roozbeh
14- Behrang
15-new-helix
16- Khalas
17- reg2
18-transformer
19- mahmoudb
20 - mohhhamad
21- Pink Floyd
22- saber
23-salazar
....
اسم کاربران خیلی قدیمی رو نمیارم چون شما شاید نشناسیدشون
خیلی عجیبه همه این کاربران در کمک کردن به کاربران دیگر کم نگذاشتند!
بسیاری از این افراد چوب نه قربان گوی و حق خواهی رو خوردن
برادر/خواهر من ، فرق این فروم با اون پاتوخ! در نداشتن تبلیغات پولی هستش. فضایی که در آن تحصیلات عاملی بشه برای پول در آوردن یه عده که از بالا دارن به پایین نگاه میکنن، فضا مسموم میشود.
در مورد سیاست فروم هم کافیه اون بالا سمت چپ رو نگاه کنید و اگر هنوز هم مبهم بود، مدیران بالارده پاسخ میدهند.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.