(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام
من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.
(10-08-2015, 10:49 AM)Torkan نوشته: درود
ای کاش این فروم رو میخوندید قبل رفتن.
1- ارمنستان برای بدون فاندها خیلی حساسه و الکی گیر میده. زیاد میذاری میگه زیاد گذاشتی کم بذاری میگه کمه!
2- دقیقا هر چی پرسید جواب اون رو بگین. اولا خواهد پرسید که هزینه رو چطور تامین میکنید؟
جواب: بفرمایید. این BS هستش که پدرم من رو ساپورت خواهند کرد.
واسه سال بعد چی؟
جواب: علاوه بر اینکه توان مالی داریم، استادم پروفسور فلانی هم قول داده در صورتی که خوب کار کنم فاند Research در نظر بگیره برام.
از شما نخواهند پرسید این رو اگر رشتتون حساس هست برای شما 14 تا سوال خواهند فرستاد که در اون سوال 8 بود فکر کنم پرسیده میشه هدفت از اومدن به آمریکا چیه. اگر هم پرسید این رو جواب بدید(offer letter و اینا لازم نیست):
من میخوام سطح علمیم رو ببرم بالا، و برگردم استاد بشم در دانشگاه معتبری مثلXXXX. رقابت هم در ایران سخت شده و برای هیِیت علمی شدن نیاز به دانش بالا دارم.
پ.ن: در جواب دوست خوبم نسیم، آفیسرها از اول هم میدونستن اونایی که میگن برمیگردیم برنمیگردن!
آفیسر از خداشه برنگردم.
ولی اصرار میکنه اثبات کن برمیگردم.
بااحترام،
ترکان
درود
بنده خودم در مقطع مستر میخواستم برم آمریکا دقیقا همین جمله میخوام برگردم و استاد شم (هییت علمی) رو گفتم و آفیسر لبخندزنان گفت :
I understand
اصلا هم مشکلی پیش نیامد

همانطور که قبلا هم گفتم هر چی بگید برای اثبات برگشتن اونا میدونن ته دلت نمیخوای برگردی. در ضمن تاکید میکنم احتمال زیاد این رو در 14 سوال براتون خواهند فرستاد.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.