(10-08-2015, 06:11 PM)regxo نوشته: سلام
من عضو تازه وارد به این فروم هستم -و پیش از این مدتی در فروم همسایه وبسایت قبلی عضو بودم
الان که به این فروم وارد شدم آیدی های جالبی می بینم که روزی روزگاری (یا همین اواخر!) در اون فروم مشکل درست می کردند و به جای کمک به اعضا، دنبال بر هم زدن جو فروم بودند
مثلا این آقای ترکان به عنوان نمونه قدیمی و آقای شوبیز به عنوان نمونه جدیدترش
می خواستم بپرسم این که کاربران مطرود AA به اینجا جذب میشن چه معنایی داره؟!... اگر اینجا (مشابه AA) واقعا فضایی برای انتقال اطلاعات بین کاربران باشه و این حضرات در فضای قبلی موفق به حضور اجتماعی موثر نبودند، الان اینجا چه می کنند؟!
سوالم من باب این مسئله هست که ایا شما واقعا به دنبال کمک به هموطنانمون برای مقاصد اپلای و مهاجرت هستید، یا به نوعی با جذب این دوستان اینجا رو تبدیل کردید به "تبعیدگاه AA"?!
قطعا اینکه مدیریت AA خیلی سختگیر هستند رو هیچکس رد نمی کنه... ولی کاربران مزاحم همه جا مسئله سازند... چطور میشه انتظار داشت این فضا خارج از تنش در خدمت کاربران باشه؟!
پیشاپیش ممنون بابت روشن کردن موضوع
ببنید، در این پست من تنها نظر خودم رو مینویسم و سیاست کلی فروم در نظر من به تنهایی انجام نمیشه. تلاش ما بر اینه که بتونیم در محیط دوستانه برای رشد فارسی زبانهایی که تمایل به رشد دارند گام برداریم و به عقده من سایر مواردی که مطرح هست، مثل امتیاز، رتبه مدیرتی و غیره ، تنها ابزار هست برای رسیدن به این مقصود. در این راستا عدهای از کاربران، از کاربرهای باتجربه گرفته تا مدیران، روزانه ساعتی از وقت خود رو کم یا زیاد بدون چشم داشت اینجا هزینه میکنند تا امیدی باشه که عزیز دیگری بتونه مراحل رشد رو به مراتب بهتر از پیشینیان طی کنند.
به سوالاتتون رو من پاسخ میدم (همچنان این نظر من هست و نظر تیم مدیریت نیست):
- اول اینکه به ندرت اینجا درگیری ای بین کاربران و مدیران پیش اومده و هر زمان هم همچین واقعه ای رخ داده، با گفتگو کردن قضیه حل شده. توجه کنید که آرام کردن جو و دوستانه سازی فروم کاری هست که من و سایر دوستان (کابران باتجربه و مدیران) انجام میدم.
- هر کاربری تنها مسئول پست خودش هست و دیدگاه خودش رو در اون پست مطرح میکنه. اگر بخواهم تعریفی کلی از یک فوروم بیان کنم میتونم بگم که "فوروم جایی هست که یک نفر بپرسه و همه پاسخ بدن، نه همه بپرسن و یکی پاسخ بده". هرچند این تعریف به طور عمده در فروم های فارسی زبان صادق نیست ولی تلاش ما بر اینه که با همکاری سایر مدیران بتونیم بهترین پاسخ ممکن رو برای سوالات کاربران ارائه کنیم. دلیل نیافتن پاسخ های پیاپی از جانب مدیران هم همین تفاهم در پاسخگویی هست.
- در مورد تنش، برخورد متقابل مدیران و کاربران در این فوروم بر اساس احترام هست و به این صورت نیست که حالا یوزر من توانایی مدیریت داره پس ارزش حرفهای مدیران بر حرفهای سایرین سنگینی میکنه. برای مثال، در انجمن کانادا، من و یکی از مدیران به صورت مشترک سعی کردیم که احترام متقابل رو تا اونجایی که شایسه کاربران هست حفظ کنیم. توجه کنید که عمده کاربران این فوروم افرادی دارای تحصیلات تکمیلی هستند و انتظار میره که سطح فکری بالایی داشته باشند. به همین دلیل این احترام متقابل در دستور کار بسیاری از ما (تمامی کاربران از جمله مدیران) قرار گرفته.
در پایان، من خیلی اهل بازی کردن با کلمات نیستم که از ادبیات کلاسیک برای رسوندن منظورم استفاده کنم. به نظرم سیاست این فوروم کاملاً مشخصه و تمام تلاشی هم که با همکاری بسیاری از دوستان میشه برای رشد این مجموعه و در نتیجه رشد فارسی زبان ها میشه.
سپاسگذار از وقتی که اختصاص دادید و این پست رو مطالعه کردید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers