11-08-2015, 11:03 AM
(10-08-2015, 06:11 PM)regxo نوشته: سلام
من عضو تازه وارد به این فروم هستم -و پیش از این مدتی در فروم همسایه وبسایت قبلی عضو بودم
الان که به این فروم وارد شدم آیدی های جالبی می بینم که روزی روزگاری (یا همین اواخر!) در اون فروم مشکل درست می کردند و به جای کمک به اعضا، دنبال بر هم زدن جو فروم بودند
مثلا این آقای ترکان به عنوان نمونه قدیمی و آقای شوبیز به عنوان نمونه جدیدترش
می خواستم بپرسم این که کاربران مطرود AA به اینجا جذب میشن چه معنایی داره؟!... اگر اینجا (مشابه AA) واقعا فضایی برای انتقال اطلاعات بین کاربران باشه و این حضرات در فضای قبلی موفق به حضور اجتماعی موثر نبودند، الان اینجا چه می کنند؟!
سوالم من باب این مسئله هست که ایا شما واقعا به دنبال کمک به هموطنانمون برای مقاصد اپلای و مهاجرت هستید، یا به نوعی با جذب این دوستان اینجا رو تبدیل کردید به "تبعیدگاه AA"?!
قطعا اینکه مدیریت AA خیلی سختگیر هستند رو هیچکس رد نمی کنه... ولی کاربران مزاحم همه جا مسئله سازند... چطور میشه انتظار داشت این فضا خارج از تنش در خدمت کاربران باشه؟!
پیشاپیش ممنون بابت روشن کردن موضوع
سپاس از این که سوالهاتون رو پرسید. شاید این سوالها در ذهن افراد دیگهای هم باشه ولی خیلی از کاربران به دلایل مختلف ترجیح بدند که در فضای عمومی این سوالها رو نپرسند. به همین خاطر من خوشحالم که شما پرسیدید تا این مسائل برای شما و بقیه روشن بشه.
اولین «تبعیدی» AA خود من هستم. همون طور که خیلی از دوستان میدونند وبسایت AA (نه یاهو گروپ) رو من راهاندازی کردم و چند سال هم اونجا فعالیت کردم، اما ترجیح دادم که فضایی که برای کمک به کاربران ایجاد میشه اهداف درآمدزایی نداشته باشه و به این خاطر از AA جدا شدم و آکادمیاکافه رو به صورت غیرانتفاعی راهاندازی کردم. خیلی از دوستان دیگه هم اومدند و به اینجا پیوستند و اطلاعات خودشون رو در یک فضای صمیمیتر و بدور از حاشیههای مختلف در اینجا به اشتراک گذاشتند. در این بین قطعا افرادی هم بودند که بعد از برخورد نامناسب مدیران در AA به اینجا اومدند. سیاست ما در مقابل این کاربران این بوده که رفتار این افراد رو فقط در آکادمیاکافه مورد قضاوت قرار بدیم و بر اساس اون با این افراد رفتار کنیم. اگر قرار باشه فرض کنیم که «کاربران مزاحم همه جا مساله سازند» شاید اون وقت برای هر کاربری که اینجا عضو میشه مجبور باشیم تمام سابقه فعالیت آنلاینش رو مورد بررسی قرار بدیم. یا شاید حتی کسی پیدا بشه که ادعا کنه «کاربر متخلف همه جا تخلف میکنه» در نتیجه اگر کسی تو رانندگی زیاد جریمه شده اینجا نباید راهش داد، چون اینجا هم کاربر متخلفی خواهد بود!
به نظر ما منصفانهترین راه این هست که رفتار کاربران تنها در آکادمیاکافه ملاک قرار بگیره، چون بررسی این که دلیل رفتار این کاربران در یک فضای دیگه چی بوده و حق با چه کسی بوده نه ساده است و نه چندان منطقی.
امیدوارم که تونسته باشم تا حدی پاسخ سوال شما رو بدم. اگر باز هم در این زمینه ابهامی هست، لطفا بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.